[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

16 okt 2013

Finansøkonom - nu som online uddannelse!

Study4player Online Academy har fået en ny og efterspurgt uddannelse i folden, for dig der gerne vil inden for finansverdenen.

Finansøkonom uddannelsen som et fleksibelt fjernstudie har i lang tid været efterspurgt blandt elitesportsudøvere, og Erhvervsakademi Dania i Silkeborg har nu budt sig til og udbyder uddannelsen online. Dette betyder, at du som udøver med et presset og omskifteligt sportsprogram kan tilpasse uddannelsen til din hverdag og dit skema.

Da uddannelsen foregår online vil din geografiske placering ikke have betydning, idet kun de skriftlige eksamener kræver fysisk fremmøde - resten foregår online. Uddannelsens indhold er dog ikke anderledes end på den ordinære, hvorfor du vil ende ud med samme kompetencer og uddannelsesbevis som havde du taget den ordinært.

Bemærk, at der er halvårligt holdopstart i både september og februar. Desuden er hele uddannelsen SU-berettiget.

Uddrag fra uddannelsesbeskrivelsen:

"Uddannelsen er designet på en måde, så du som studerende i høj grad involveres i undervisningen. Vi har særligt fokus på udvikling af dine analytiske-, refleksive-, kommunikative- og samarbejdsmæssige kompetencer."

"Vores online set-up skaber en fleksibilitet for dig som studerende, hvilket gør det muligt at fokusere på din sport og samtidig tage en videregående uddannelse. Du kan deltage i undervisningen, når du har tid. Helt tilpasset din aktive sportskarriere."

Du kan læse mere om uddannelsen her

For yderligere spørgsmål omkring uddannelsen, og evt. interesse i tilmelding, kan du kontakte koordinator i Study4player Online Academy, Jesper Thorup, på mail jesper.thorup@spillerforeningen.dk eller telefon 61713199.

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder