[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

16 nov 2015

Inspirationsmøde: Elitesportens Karrierepartnere og Årets Fodboldfest

Kom og hør hvordan Mikael Trolle og Kasper Hvidt arbejder med begrebet ”Professionel Passion”

Job4player og Team Danmark ruster i samarbejde med Adecco elitesportsudøvere til skiftet fra sport til civil karriere. Vores brobygning til erhvervslivet via netværket Elitesportens Karrierepartnere spiller en væsentlig rolle i disse bestræbelser. Partnervirksomheder og elitesportsudøvere inviteres til det årlige inspirationsmøde, hvor temaet i år er "Professionel Passion". 

I år vil vi under ovenstående overskrift diskutere, hvilken betydning professionel passion har samt hvordan man kan arbejde med dette som spiller/ansat og som leder/træner.

Mikael Trolle er sportsdirektør og headcoach for herrelandsholdet i Dansk Volleyball Forbund samt medstifter og partner i High Performance Institute og Kasper Hvidt, tidligere landsholdsspiller i håndbold og nuværende spiller i KIF Kolding København vil give kvalificerede indspark til debatten, som Christian Stadil fra Enso Consult vil styre os igennem.

Sted: Hotel Crowne Plaza Copenhagen Towers, Ørestads Boulevard 114 - 118, 2300 København S.

Tid: 8. december 2015, 15:00-17:30 

PROGRAM: Inspirationsmøde Elitesportens Karrierepartnere

  • 15:00 Velkomst og introduktion til dagens tema
  • 15:15 Kasper Hvidt, håndboldspiller i KIF Kolding København: "Passion - hvordan holdes flammen gående år efter år?
  • 15:45 Debat med Kasper Hvidt
  • 16:15 Pause
  • 16:30 Mikael Trolle, sportsdirektør og headcoach for herrelandsholdet i Dansk Volleyball Forbund:Teamets passion - hvordan ledes det?
  • 17:00 Debat med Mikael Trolle
  • 17:30 Afrunding

Årets Fodboldfest
Efter inspirationsmødet byder Spillerforeningen på lækker mad, kåringer og underholdning fra Lars Brygmann, når Årets Fodboldfest løber af stablen. 

18:00 Velkomst efterfulgt af spisning og underholdning

Tilmelding
Alle medlemmer er velkomne til Inspirationsmødet.

Til Årets Fodboldfest har vi ikke et ubegrænset antal billetter, så der er det "først til mølle" princippet, der gælder. 

Vi håber at se jer og ser frem til at modtage jeres tilmelding på: kresten.blaesild@spillerforeningen.dk senest fredag den 27. november.

 

Elitesportens Karrierepartnere

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder