[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

17 feb 2010

Danskerne uddanner sig hele livet

En ny rapport som EU har foretaget viser, ifølge Undervisningsministeriet, at Danmark ligger helt i toppen, når det gælder voksnes deltagelse i voksen- og efteruddannelse. Dette stiller imidlertid også større krav til, at elitesportsudøvere får en uddannelse, hvis de vil øge jobmulighederne efter karrierestop.

Danskerne er de ivrigste i EU, når det gælder efteruddannelse. Dette fremgår af en rapport, som omhandler målsætningerne for det europæiske samarbejde på uddannelsesområdet i perioden 2000-2009.

Set med danske øjne er rapporten meget positiv. Danmark er højest placeret ud af 27 lande i Europa, når det gælder andelen af voksne, som tager en voksen- eller efteruddannelse. Hele 30,2 % af de 25- til 64-årige danskere var i gang med en uddannelse i 2008 i forhold til EU-gennemsnittet på 9,5.

Samtidig har Danmark også bidraget positivt til at nå målsætningen om at udklække flere kandidater i matematik, naturvidenskab og teknologi, øge længden af de unges skolegang samt at udvikle unges grundlæggende læsefærdigheder.

Med dette in mente bliver det stadig mere og mere vigtigt, at elitesportsudøvere vælger at påbegynde en uddannelse, mens de stadig er aktive. Idet at antallet af voksne som videreuddanner sig er stadig stigende, stiller det samtidig krav til, at danske sportsudøvere følger med. Hvis elitesportsudøvere skal være klar til at konkurrere om jobs, når et karrierestop bliver aktuelt, er det afgørende at kombinere sport og uddannelse.
Det kan faktisk lade sig gøre at holde hjernen fit-for-education, så du, som elitesportsudøver, kan tage en videregående uddannelse og sikre dig nye udfordringer efter sportskarrieren. Mange elitesportsudøvere studerer - på kvart, halv eller hel tid - for at sikre deres fremtid. Hvorfor ikke se at komme i gang med en uddannelse?
 
Study4player kan hjælpe med at:
 
- Kortlægge dine ønsker og muligheder for at få en uddannelse
- Lægge en uddannelsesplan med plads til din sport
- Introducere dig til din uddannelse og bede om hensyntagen til din travle hverdag
- Planlægge din hverdag og skabe et netværk på din uddannelse.
 
Study4player har faste kontaktpersoner på alle landets otte universiteter og en række øvrige uddannelsesinstitutioner. Vi kan hjælpe med alle typer uddannelser, hvad enten det er HF-enkeltfag, fysioterapeut, cand.merc. etc. 
 
Kontakt Study4player på tlf. 65 50 22 72 eller study4player@spillerforeningen.dk

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder