[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

17 feb 2014

SKAT søger elever fra elitesporten

SKAT er ny i Elitesportens Karrierepartnere og søger elever fra elitesporten. Vil du have en uddannelse hos SKAT som du kan falde tilbage på efter sporten?

I Elitesportens Karrierepartnere, som er et samarbejde mellem Team Danmark, Adecco og Job4player, er vi glade for at kunne byde velkommen til SKAT.

SKAT har ansvaret for opkrævningen af told, skatter og afgifter mv. i Danmark og er en landsdækkende virksomhed, der opkræver næsten 900 mia. kr. om året. SKAT har afdelinger i det meste af Danmark med i alt  ca. 7200 ansatte og kigger nu bl.a. mod elitesportens verden til deres elevforløb inden for specialet Offentlig Administration og Data og Kommunikationsuddannelsen IT supporter.

- Da SKAT er en stor virksomhed har vi mulighed for at være fleksible med elevforløbet og kan være med til at give en idrætsudøver en uddannelse at falde tilbage på, når den sportslige karriere er slut. Samtidigt giver du som eliteidrætsudøver et indspark til SKATs mangfoldighed, hvilket vi ser som en stor fordel for hele organisationen, skriver SKAT i deres virksomhedsprofil på Job4player.

Hos SKAT har man i forvejen erfaringer med elitesportsudøvere - således har fodboldspiller Simon Nagel gennemført et elevforløb hos SKAT sideløbende med hans fodboldkarriere. Se en kort præsentationsvideo af det at være elev hos SKAT som elitesportsudøver.

Elevstillingerne er fordelt i hele landet, og du kan læse mere om stillingerne (såvel som ansøge) på SKATs hjemmeside.

OBS! Det forventes, at du er i gang med eller har færdiggjort én af de grunduddannelser, som er afgørende for, at du kan komme i betragtning til en elevstilling. Til elevstillingen i Offentlig Administration er dette HG2, HHX, HGV eller HGS. Til elevstillingen i Data- og Kommunikationsuddannelsen - IT-supporter er det grunduddannelsen på Data- og Kommunikation - IT-supporter.

Har du generelle spørgsmål til dine karriere- og jobmuligheder, kontakt uddannelses- og jobrådgiver i 4player, Kresten Blæsild, på mail kresten.blaesild@spillerforeningen.dk eller telefon 22 32 18 55

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder