[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

17 jun 2014

Study4player tager temperaturen på: HD

I en række artikler tager vi temperaturen på uddannelserne under Study4player Online Academy. Hvad gør uddannelsesinstitutionerne og de studerende for at få de to verdener til at hænge sammen? Her sætter vi fokus på HD studiet fra Syddansk Universitet.

Studieleder på HD på Syddansk Universitet, Lars Meldgaard, udtaler:

- Vi synes det kører rigtig godt i samarbejdet med udøverne på studiet. Vi har på HD kørt et fjernstudie i mange år, bl.a. for personer med et fuldtidsjob og en karriere på siden. Derfor fandt vi det også interessant at rette os mod elitesportsverdenen, hvor udøverne står overfor mange af de samme udfordringer med at kombinere og derfor kan hjælpes vha. den samme fleksibilitet i uddannelsen. Udøverne har i SDU's lokale ordning for elitesportsudøvere, Syddansk Elite, også en hjælpende hånd til at finde den nødvendige fleksibilitet når tingene overlapper hinanden.

- I udgangspunktet blender udøverne godt sammen med de øvrige studerende på studiet - de har et stressende og krævende arbejde, hvor det kan være vanskeligt at passe studiet ind, men gør man en indsats så lykkes det som regel.

 

Badmintonspiller, Mathias Boe, udtaler:

- Jeg har altid synes det er meget rart at have noget andet at tænke på ved siden af sporten. Man lever ofte et meget ensidigt liv som sportsudøver, og jeg føler det er rart at få lidt hjerne-aktivitet i form af at studere lidt. Der skal også være plads til at ligge på sofaen og slappe af, men det går ikke udover træningen at man læser en time i ny og næ. Sporten er førsteprioritet, men det er stadig muligt at kombinere i den rette mængde.

- Jeg er medlem af Syddansk Elite, og de hjælper mig med at planlægge uddannelsen, og minde mig om ting jeg glemmer. Det er super godt at have nogen man altid lige kan spørge, hvis man ikke lige får tjekket sin studiemail med info omkring fag, eksamener osv.

- Indtil videre synes jeg de fag jeg har haft, har været rimelig spændende. Man kan relatere til indholdet og det er ikke så teoretisk. Jeg bliver aldrig typen der sidder og hamrer mig på lårene af grin når jeg studerer, men det skal selvfølgelig være noget man finder spændende, og det gør jeg. For mig ville det være rigtig dejligt hvis HD 2 del også blev tilbudt fjernundervisning. Jeg er næsten aldrig i Danmark, og har derfor ikke mulighed for at deltage i den almene undervisning.

 

Læs mere om HD og de andre online uddannelser i Study4player Online Academy

 

For spørgsmål omkring uddannelsen eller dine uddannelsesmuligheder generelt kan du kontakte koordinator i Study4player Online Academy, Jesper Thorup, på mail jesper.thorup@spillerforeningen.dk eller telefon 61713199.

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder