[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

17 jul 2012

Elitespiller får UCN-pris

Årets UCN-pris på uddannelsen til multimediedesigner er givet til 23-årige Rasmus Christiansen. Han har taget sin uddannelse sideløbende med en karriere som professionel ishockeyspiller hos Frederikshavn White Hawks.

Det er underviserne på studiet, der udpeger den studerende ud fra motivation, flid og sociale kompetencer mm.

Rasmus Christiansens uddannelsesforløb er tilrettelagt i samarbejde med Nordjysk Elitesport, der er en lokal ordning på Aalborg Universitet og University College Nordjylland (UCN), og formålet er at rådgive og hjælpe med at kombinere uddannelse og eliteidræt.

- Jeg er glad for prisen, den viser, at man godt kan studere og dyrke elitesport på samme tid, siger Rasmus Christiansen, der også fremhæver, at han har haft nogle gode klassekammerater, der aldrig har tøvet med at hjælpe.

Uddannelsen ved Rasmus Christiansen også, hvad han skal bruge til. Han har allerede fået job hos webbureauet IdeFA gruppen i Frederikshavn.

Udover æren bestod prisen af en hoptimist.

 

Artikel afskrevet fra Nordjyske (udgivet d. 1. juli 2012) med tilladelse herfra.

 

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder