[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

17 aug 2012

Sportsalumni.dk starter op igen med nye møder i KBH og Århus

Sommeren går på hæld og den nye møderække i Sportsalumni.dk starter op med møder om "Professionel passion" og "Personlig effektivitet".

Programmerne for de 2 kommende møder i henholdsvis København og Århus ser ud som følger:

 

Netværksmøde København

Dato: 18. september 2012 kl. 18-21
Vært: Ernst & Young, Gyngemose Parkvej 50, 2860 Søborg
Tema: Professionel passion
Indhold: Professionel Passion er et begreb som er udviklet af Christian Stadil. Vi netværker med afsæt i Professionel Passion - der handler om finde hen, hvor du "gør det du brænder for, og brænder for det du gør - også i arbejdslivet". Kom under alle omstændigheder for at netværke - du vil med stor sandsynlighed blive "skubbet til" og få sat en masse tanker i gang med værdi for din videre karriere.
Netværksfacilitator og oplægsholder: Christian Stadil

Tilmelding: Hurtigst muligt til rasmus.haagensen@spillerforeningen.dk

 

Netværksmøde Jylland

Dato: 27. september 2012 kl. 18-21
Vært: Spar Nord, Sønder Allé 11, 8000 Århus C
Tema: Personlig effektivitet
Indhold: Du får desuden interessant input om personlig effektivitet, som vi efterfølgende behandler i vores networking session, hvor Christian Hjermind sætter fokus på "7 gode vaner". Kom under alle omstændigheder for at netværke - du vil med stor sandsynlighed blive "skubbet til" og få sat en masse tanker i gang med værdi for din videre karriere.
Netværksfacilitator og oplægsholder: Christian Hjermind

Tilmelding: Hurtigst muligt til rasmus.haagensen@spillerforeningen.dk

 

Sørg for at få meldt dig til hurtigst muligt og hvis du kender en eller flere, der kan være interesserede i at deltage må du meget gerne give os en melding.

Er du ikke allerede medlem, kan du ansøge om det på www.sportsalumni.dk

 Vi ses til input og networking!

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder