[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

17 nov 2014

Invitation: Inspirationsmøde: Elitesportens Karrierepartnere og Årets Fodboldfest

Job4player og Team Danmark ruster i samarbejde med Adecco elitesportsudøvere til skiftet fra sport til civil karriere.

Den gode leder og den gode medarbejder
Job4player og Team Danmark ruster i samarbejde med Adecco elitesportsudøvere til skiftet fra sport til civil karriere. Vores brobygning til erhvervslivet via netværket Elitesportens Karrierepartnere spiller en væsentlig rolle i disse bestræbelser. Partnervirksomheder og elitesportsudøvere inviteres til det årlige inspirationsmøde, hvor vi i år debatterer "den gode leder" og "den gode medarbejder".

I år vil vi under ovenstående overskrift diskutere "hård" og "blød" ledelse, fokus på udvikling contra fokus på re­sultater, samt det at præstere under forskellige ledertyper. Pia Holmen, direktør i Dansk Svømmeunion og Camilla Andersen, tidligere landsholdsspiller i håndbold og nuværende partner i Travel Sense vil give kvalificerede indspark til debatten, som Christian Stadil fra Enso Consult vil styre os igennem.

Sted: Scandic Copenhagen ved Søerne, Vester Søgade 6, 1601 København V

Tid: 9. december 15:00-17:30  

PROGRAM: Inspirationsmøde Elitesportens Karrierepartnere
15:00 Velkomst og introduktion til dagens tema
15:15 Pia Holmen, Direktør i Dansk Svømmeunion: "Kompromisløs ledelse giver resultater"
15:45 Debat af Pia Holmens oplæg
16:15 Pause
16:30 Camilla Andersen, Partner i Travel Sense: "At præstere under forskellige ledertyper"
17:00 Debat af Camilla Andersens oplæg
17:30 Afrunding
 

Årets Fodboldfest
Efter inspirationsmødet byder Spillerforeningen på lækker mad, kåringer og underholdning ved Anders Matthesen, når Årets Fodboldfest løber af stablen.

18:00 Velkomst efterfulgt af spisning og underholdning
22:30 Festen fortsætter på natklubben Zen
 

Tilmelding
Alle medlemmer er velkomne til Inspirationsmødet.

Til Årets Fodboldfest har vi ikke et ubegrænset antal billetter, så der er det "først til mølle" princippet, der gælder.

Vi håber at se jer og ser frem til at modtage jeres tilmelding på: kresten.blaesild@spillerforeningen.dk senest tirsdag den 25. november.

Elitesportens Karrierepartnere

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder