[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

18 feb 2013

FIFPro Online Academy er klar til endnu et skoleår

Med FIFPro Online Academy har du som travl fodboldspiller muligheden for at tage en international uddannelse over internettet, når du har tid.

FIFPro Online Academy så dagens lys i 2011, hvor 51 elitefodboldspillere påbegyndte uddannelsen i Sport Management på University College Nordjylland. Dette år regner FIFPro med en fordobling af antallet af studerende.
  
- Jeg tror, at vi kan komme op på 100 nye studerende. Flere og flere lande ønsker at være en del af projektet, siger Marko Levonik, der er talsmand for FIFPro Online Academy, og som netop har været vært for informationsmøder med repræsentanter fra 19 europæiske lande.
  
- Vi opfordrede dem til at gå ind i omklædningsrummene og invitere spillerne til at overveje vores Online Academy for at gøre dem opmærksomme på hvilken stor mulighed, det er for dem, siger Levonik.
 
Den danske repræsentant for FIFPro Online Academy, Rasmus Haagensen, vil også opfordre danske spillere til at se nærmere på tilbuddet om online uddannelse.
 
- FIFPro Online Academy er også særdeles attraktivt for danskespillere, da det giver mulighed for en international profil, internationale kontakter samt en forbedring af engelskkundskaberne. 
  
Rasmus Haagensen står i øvrigt i spidsen for Spillerforeningens eget Study4player Online Academy, som blandt andet tilbyder online uddannelser på Københavns Universitet og Erhvervsakademi Aarhus.
 
Læs mere om FIFPros og Spillerforeningens uddannelsestilbud her.

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder