[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

18 sep 2015

Meld dig til møde i Sportsalumni d. 20/10-15: "Er du skarp på din karriereplan? Hjælp hinanden via Speed-dating"

Kom til møde i Sportsalumni.dk og tag et kig på din fremtidige karriereplan!

Næste møde i Sportsalumni.dk er på trapperne, og dette møde kommer til at handle om din civile karriereplan samt hvordan Sportsalumni.dk's medlemmer kan hjælpe hinanden. 

Dato: 20/10 2015 kl. 17.30-21.00
Tema: "Er du skarp på din karriereplan? Hjælp hinanden via Speed-dating"
Vært: Nordea, Strandgade 3, 0900 København C.
Indhold: Vi ser 2, 5 og 10 år frem i tiden og arbejder med afklaring af din karriereplan. Speeddating-sessionen omhandler emnet: "hvad har du brug for hjælp til?"
Oplægsholdere:
Line Sand Holgersen fra Nordea holder oplæg om "Karriere indefra" - om karriereveje i en stor organisation.
Lene Høgh Mølholm fra PeopleLink holder oplæg om "Karriere udefra"- om karriereankre og arbejder med din bevidsthed om, hvor dine præferencer, behov og værdier i forhold til karriere og arbejdsliv ligger og hvordan du omsætter dette til konkrete karriere ønsker.
Netværksfacilitator: Christian Stadil 

Hjemmeopgave: Når du har meldt dig til mødet får du tilsendt et Karriereanker spørgeskema, som du skal have udfyldt inden mødet. Dette tager ca. 15 min.
Desuden skal du have fundet 2-3 stillinger, du kunne tænke dig at arbejde i. Dette må gerne være jobannoncer med konkret beskrivelse af det pågældende job. 

Tilmelding: Hurtigst muligt til kresten.blaesild@spillerforeningen.dk

Medlemmer af Spillerforeningen, Håndbold Spiller Foreningen og Danske Elitesportsudøveres Forening samt SPF's Goldies, HSF's og DEF's Masters deltager gratis i Sportsalumni.dk møder!

Hvis du kender andre, der vil deltage i Sportsalumni, er du velkommen til at videresende denne mail.

Vi ses til networking for nuværende og tidligere elitesportsudøvere - og for din fremtids skyld.

Læs mere om Job4players samarbejde med Nordea
Nordea

Læs mere om Job4players samarbejde med PeopleLink

 PeopleLink_lille 

 

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder