[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

18 dec 2017

Er du den fødte sælger? Cuneo melder sig på banen og kigger mod dig fra elitesporten!

Cuneo er ny partner i 4player og retter blikket mod dig som nuværende eller tidligere elitesportsudøver. Er du den fødte sælger, der elsker at snakke med nye mennesker og skabe relationer?

I Elitesportens Karrierepartnere, som drives af Job4player i samarbejde med Team Danmark, byder vi velkommen til Cuneo - Danmarks stærkeste salgspartner, der booker møder, laver opsøgende salgsarbejde, markedsafdækning og analyser for en lang række danske og internationale virksomheder.

- En karriere i Cuneo vil være et stærkt valg, hvis du ønsker at få erfaring i opsøgende salg, kundepleje, relationssalg og hvis du vil være en del af et stærkt hold, der elsker at have fart på, og kan lide det, vi laver, skriver Cuneo i deres virksomhedspræsentation på Job4player og fortsætter:

- Det vigtigste for os er at du har kampgejst og vilje, og har mod på at prøve noget nyt. Jobbet består primært i at tale i telefon, men er både sjovt, hårdt, udfordrende, lærerigt og fantastisk! Vi søger løbende presales managers til mødebooking og dataindsamling, vi tilbyder grundig oplæring, en god lønpakke, attraktiv bonusordning, pension, frokostordning og naturligvis den fleksibilitet det kræver, at have et job sideløbende med sporten.

Cuneo's kontor er beliggende i Helsingør, hvor du vil skulle arbejde ud fra. De søger primært fuldtids- eller deltidsansatte (30 timer), men vil naturligvis være fleksible i forhold til din sport (ved kampe eller lign.). Til info arbejder Cuneo udelukkende med B2B kunder, og har derfor intet salg til privatpersoner.

Vil du vide mere om dine muligheder hos Cuneo kan du tilgå deres virksomhedspræsentation HER


Har du generelle spørgsmål til dine karriere- og jobmuligheder, kontakt karriererådgiver i 4player, Mette Schou Brix, på mail mette.brix@spillerforeningen.dk eller telefon 26 56 19 98.

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder