[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

19 apr 2016

Meld dig til møde i Sportsalumni 12. maj med emnet "Få den bedste karriere nr. 2. Hjælp hinanden via Speednetworking"

Husk medlemmer af Spillerforeningen, Håndbold Spiller Foreningen og Danske Elitesportsudøveres Forening samt SPF's Goldies HSF's og DEF's Masters deltager gratis i Sportsalumni.dk møder!

Årets første møde i Sportsalumni.dk er lige på trapperne og dette møde kommer til at handle om at få den bedste karriere nr. 2samt hvad man kan bruge de andre medlemmer af Sportsalumni.dk til.

Oplægsholder på dagen vil være Lars Smith, tidligere triatlet og nuværende partner i Odgers Berndtson, der er en af verdens største Executive Search virksomheder. Lars Smith er ligeledes med i 4players eksklusive mentorkreds. Lars vil på mødet komme med sit syn på de kompetencer, elitesportsudøvere har, ligesom han vil tale om hvordan disse kompetencer kan bruges på nutidens og fremtidens arbejdsmarked.
 

SPA_lille

Dansk Erhverv

Enso consult_lille

 
Tema:
"Få den bedste karriere nr. 2. Hjælp hinanden via Speednetworking"
Dato: 12. maj 2016 kl. 17.30-21.30
Vært: Dansk Erhverv, Slotsholmsgade 1, 1216 København K
Indhold: Hvordan forbereder du dig bedst til karriere nr. 2. Hvilke kompetencer skal du overføre fra din sportskarriere. Speednetworking.
Netværksfacilitator: Christian Stadil
Tilmelding: Hurtigst muligt til kresten.blaesild@spillerforeningen.dk

Bemærk! Medlemmer af Spillerforeningen, Håndbold Spiller Foreningen og Danske Elitesportsudøveres Forening samt SPF's Goldies, HSF's og DEF's Masters deltager gratis i Sportsalumni.dk møder!

Hvis du endnu ikke er medlem af en af foreningerne kan du blive det via følgende links: Spillerforeningen  -  Håndbold Spiller Foreningen  -  Danske Elitesportsudøveres Forening

Hvis du er i tvivl om hvor du skal melde dig ind kan du kontakte Kresten Blæsild på: kresten.blaesild@spillerforeningen.dk eller 22321855.

Hvis du kender andre der vil deltage i Sportsalumni.dks møder er du velkommen til at videresende denne mail.

Andre karriererelevante tilbud du får del i som medlem af en af foreningerne:

  • Netværksmøder hos partnere med karriererelevante temaer
  • Adgang til dialog med erhvervsliv - herunder årligt møde med Elitesportens Karrierepartnere sidst på året
  • Eksklusive mentorer og mentorships mellem medlemmer
  • Support til netværksgrupper på medlemmernes initiativ
  • Adgang til unik CV-database, karriererådgivning fra 4player og Adecco samt push til virksomheder

Vi ses til networking for nuværende og tidligere elitesportsudøvere - og for din fremtids skyld.

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder