[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

20 jan 2010

Balancen mellem fodbold og studie

Mens Johan Absalonsen er i Thailand er jura-studiet lagt på hylden for en tid. Spillerforeningen bringer her en artikel fra Ekstra Bladet.

Af Peter Sloth, Ekstra Bladet
Foto © Elisa Franck

Da Johan Absalonsen i sensommeren 2009 påbegyndte sit jurastudium på Syddansk Universitet i Odense, gjorde han med det samme opmærksom på, at han - langtfra - ville kunne gennemføre studiet på normeret tid.

Dertil har den fremadstormende OB-angriber simpelthen for travlt med sin fodboldkarriere.

Nu her et halvt år efter kan se tilbage på et første semester, hvor der fortsat er enkelte hængepartier, men de vil ikke blive forsøgt indhentet på ligalandsholdets igangværende tur til Thailand, fastslår Absalonsen med et smil.

"Nej, her i Thailand handler det om at få trænet en masse, spillet nogle kampe og i det hele taget om at få lært de andre på og omkring holdet bedre at kende."

"Skulle der være ekstra fritid, så vælger jeg at læse nogle 'interesse-bøger' eller se nogle serier på dvd, siger Absalonsen, der endnu ikke har gjort op med sig selv, hvad han egentlig vil bruge sin juridiske eksamen på, når den engang er i hus og karrierestøvlerne lagt på hylden."

"Der er jo mange retninger, man kan gå i inden for juraen."

"Oprindeligt ville jeg have været politibetjent, men den uddannelse var ikke forenelig med at spille professionel fodbold."

"Derfor kan det være, at jeg i stedet ender som politiadvokat, men lad os nu se. Der er lang tid til at tænke sig om i," siger 24-årige Johan Absalonsen.

Læs artiklen på Ekstra Bladet her.

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder