[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

20 apr 2010

Stigning i antallet af ansøgninger til videregående uddannelser

Der har i år været markant flere, som har søgt ind på en uddannelse via kvote 2. Den øgede konkurrence gør, at elitesportsudøvere skal være opmærksomme på at få en uddannelse, hvis de i fremtiden vil konkurrere om jobs.

Helt nye tal fra både Undervisnings- og Videnskabsministeriet viser, at der er kommet en kraftig stigning i kvote 2-ansøgningerne i år. Med få undtagelser har alle de videregående uddannelser fået langt flere ansøgninger end på samme tidspunkt sidste år.

De nye tal stiller krav til elitesportsudøvere
Den markante stigning i ansøgninger til både professions- og universitetsuddannelserne stiller stadig større krav til, at elitesportsudøvere prioriterer at få en uddannelse sideløbende med idrætskarrieren. At flere og flere unge nu vælger at uddanne sig, betyder øget konkurrence på et arbejdsmarked, som lider under den globale krise, hvorfor der i forvejen ikke er mange ledige stillinger. For at nuværende sportsudøvere ikke skal komme bagerst i jobkøen, når karrieren en dag er slut, kan det være afgørende, at der bliver truffet beslutning om for så vidt muligt at integrere et studieforløb i dagligdagen.

25 procent flere ansøgere til universiteterne
Det er også populært at læse på landets universiteter. I alt modtog universiteterne 15. marts i år ansøgninger fra 14.157 unge. Det er en stigning på 2.801 ansøgere i forhold til sidste år svarende til 25 procent.

Alle universiteter har flere ansøgere pr. 15. marts 2010 sammenlignet med 2009. Mest bemærkelsesværdig er stigningen på Syddansk Universitet, som er en Study4player tætte samarbejdspartnere, der i år har modtaget 1.870 1. prioritetsansøgere - 62 procent flere end sidste år.
Study4player har faste kontaktpersoner på alle landets otte universiteter og en række øvrige uddannelsesinstitutioner og kan hjælpe med alle typer uddannelser, hvad enten det er HF-enkeltfag, fysioterapeut, cand.merc. etc.
 
Kontakt Study4player på tlf. 65 50 22 72 eller study4player@spillerforeningen.dk, hvis du har spørgsmål.

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder