[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

20 apr 2017

Før din iværksætterdrøm ud i livet hos About Time!

Går du rundt med en indre iværksætter og en drøm om egen virksomhed? About Time er ny partner i Study4player Online Academy og tilbyder skræddersyede iværksætterkurser til dig som nuværende eller tidligere elitesportsudøver.

I Study4player Online Academy byder vi velkommen til About Time. About Time tilbyder skræddersyede kursusforløb til dig fra elitesportens verden med en iværksætterdrøm, hvor du bliver klædt på til at skabe din egen virksomhed - hvad enten du har idéen allerede eller ej:

"At blive iværksætter er et oplagt næste skridt for professionelle sportsfolk. Man kan både designe sin virksomhedsstart til at passe ind i sin fodboldhverdag eller klargøre sig til at springe ud som fuldtids iværksætter den dag man stopper. Det kræver sejrsmentalitet og vilje til succes", indleder About Time i deres virksomhedspræsentation på Study4player og fortsætter:

"About Time har specialdesignet et iværksætterforløb for elitesportsudøvere som kan passes ind i en hverdag med træning og kamp. Ud over den gængse viden, som deltagerne selvfølgelig bliver klædt på med, er forløbet handlingsorienteret, fordi essensen af iværksætteri er at handle for at bevæge sig fremad."

"Deltagerne kommer enten til at begynde med at skabe deres virksomhed undervejs eller simulerer en virksomhedsopstart og lærer af deres erfaringer derfra. Det foregår I tæt kontakt med underviseren, der både leverer sparring, guidance og designer det forløb den enkeltes virksomhed skal igennem."

LÆS MERE OM IVÆRKSÆTTERKURSET HOS ABOUT TIME HER

 

Har du generelle spørgsmål omkring dine online uddannelsesmuligheder, kontakt da koordinator i Study4player Online Academy, Jesper Mølgaard Kristensen, på mail jesper.kristensen@spillerforeningen.dk eller telefon 27 14 49 22

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder