[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

20 maj 2016

Verdensmester: Sport Management var perfekt for mig

Badmintonspiller og nuværende verdensmester for herrehold, Kim Astrup Sørensen, har sideløbende med sin professionelle badmintonkarriere taget en online uddannelse i Sport Management via Study4player Online Academy.

Gennem dit medlemskab i DEF-sport har du mulighed for at få hjælp af 4player, som blandt andet kan hjælpe dig med uddannelse. Badmintonspiller Kim Astrup Sørensen udnyttede denne mulighed og startede på online studiet i Sport Management - en uddannelse der hovedsageligt er rettet mod et arbejde "bag kulissen" i sport- og eventbranchen.

Kim Astrup vandt i starten af maj EM sølv i herredouble, mens han for få dage siden var med til at sikre Danmark VM guld for herrehold. Han har desuden netop færdiggjort sin professionsbachelor i Sport Management ved UCN:

- Det har været helt perfekt for mig at kombinere min badminton med bachelorstudiet på UCN. Jeg har hele min karriere haft brug for at kunne give mig i kast med noget andet, når jeg ikke træner. Via studiet på UCN har jeg kunnet udnytte min tid bedst muligt både, når jeg havde træningsperioder i Danmark, men også når jeg har rejst rundt i Asien i flere uger i træk, siger Kim Astrup Sørensen.

Sport Management uddannelsen består af to dele - en Serviceøkonom (4 semestre) med speciale i Sport Management og en Sport Management professionsbachelor top-up (3 semestre). På den måde har du også muligheden for at stoppe efter to år og dermed have en grunduddannelse som Serviceøkonom. Uddannelsen foregår 100% online, hvilket giver stor fleksibilitet til selv at strukturere hverdagen - forelæsningerne optages og lægges online, afleveringer og møder foregår online, eksamener foregår online osv. På den måde er man uafhængig af fysisk placering og fremmøde.

Sport Management uddannelsen har fokus på sport og event, men er derudover en generel business uddannelse. Den kan derfor give adgang til mange forskellige grene inden for businessverdenen, hvor det er oplagt at arbejde inden for sport og/eller eventbranchen. Eksempler på jobs efter endt uddannelse kunne være sportskonsulent, klubmanager, key account manager, sponsoransvarlig, eventmanager, markedsføringsansvarlig m.fl.

- Gennem professionsbacheloruddannelsen i Sport Management har vi skabt en unik mulighed for dig, som ønsker at gøre din passion for sport til din levevej. Uddannelsen giver dig de kernekompetencer, som er med til at netop du i fremtiden er med til at skabe merværdi i den sport- og event virksomhed, du bliver tilknyttet, siger Per Justesen, grundlægger af Sport Management uddannelsen.

Det er til tider hårdt at læse ved sin af sin karriere som elitesportsudøver, men det kan helt klart anbefales, hvis man skal følge Kim Astrups råd.

- Jeg vil ikke påstå det har været lutter lagkage det hele, og der har været perioder, hvor jeg har været presset, men efterfølgende, når jeg kigger tilbage, er jeg super tilfreds og stolt over det kunne lade sig gøre at kombinere et fuldtids bachelorprogram med professionel sport, slutter Kim Astrup Sørensen.

Som medlem i DEF-sport, Spillerforeningen eller Håndbold Spiller Foreningen har du mulighed for at søge ind på uddannelserne under Study4player Online Academy - heriblandt Sport Management online uddannelsen.

Du kan læse mere om Sport Management uddannelsen her

 
For mere info (og evt. ansøgning) kontakt rådgiver i Study4player, Jesper Thorup, på mail jesper.thorup@spillerforeningen.dk eller telefon 61713199.

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder