[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

20 okt 2014

Augu: "Rigtig mange der stopper og ikke ved, hvad de så skal"

I et interview i de studerendes magasin på Aalborg Universitet, Agenda, fortæller AaB-spiller Thomas Augustinussen om kunsten at balancere fodbold, familie og bøger - og gør sig tanker omkring fremtiden og livet efter fodbolden.

Uddrag fra artikel:

"Hvad end fremtiden bringer for den tidligere Red Bull Salzburg-spiller, så er han opmærksom på, at han skal godt videre fra fodboldkarrieren. Han kender til andre skrækeksempler på, hvordan livet efter fodbolden kan få psykiske konsekvenser:

- Der er rigtig mange spillere, der har fået psykiske problemer efter karrieren. Så det er vigtigt, at man kommer godt videre fra den her drømmeverden, som vi er i. Det har jeg meget fokus på, understreger han."

Læs hele artiklen her

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder