[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

20 nov 2014

SKAT søger medarbejdere til deres kundecentre

SKAT, der er partner i Elitesportens Karrierepartnere, søger tidsbegrænsede vikarer og faste medarbejdere til deres kundecentre i Odense, Ribe, Aalborg og Hjørring.

Uddrag fra jobopslag:

- I SKATs Kundecenter har vi kunderne i centrum, og vi yder en effektiv kundebetjening med vægt på produktivitet, faglighed og kundetilfredshed. Du bliver en del af en større enhed, der skal vejlede borgere og virksomheder på telefon eller mail. Du skal derfor være god til at tale i telefon og kunne forklare dig præcist og korrekt.

- Alle medarbejdere har grundkompetencer på skat og/eller motor med mulighed for dybere kompetenceudvikling inden for specifikke opgaveområder. Hvis du ikke besidder det allerede, sørger vi for en grundig oplæring.

Både vikar- og faste stillinger er fuldtidsstillinger, men antallet af arbejdstimer kan aftales individuelt. Der skal dog forventes et minimum af timer på 25-30 timer om ugen.

BEMÆRK! Ansøgningsfrist d. 1. december 2014

Gå til jobopslag og ansøgning til TIDBEGRÆNSET VIKAR her

Gå til jobopslag og ansøgning for FAST STILLING her

 

Har du generelle spørgsmål til dine karriere- og jobmuligheder, kontakt uddannelses- og jobrådgiver i 4player, Kresten Blæsild, på mail kresten.blaesild@spillerforeningen.dk eller telefon 22 32 18 55.

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder