[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

21 feb 2014

Ansøgningsfrist til uddannelse på kvote 2 er 15. marts

Der er ansøgningsfrist for kvote 2 fredag den 15. marts kl. 12. Det har relevans for dig, hvis din studentereksamen, HF eller lignende ikke giver dig direkte adgang til den videregående uddannelse, du drømmer om.

Det er sidste frist for ansøgninger til kvote 2, hvor mange uddannelser kigger mindre på karaktergennemsnit end ved ansøgninger i kvote 1 til sommer. Det kan især have relevans for dig, der dyrker sport på eliteplan, og som kan udnytte de specielle kompetencer, du besidder. For ansøgninger på kvote 1 kommer fristen til at ligge 5. juli kl. 12. 
 
Nogle uddannelser, fx journalistuddannelserne i Odense og Århus, optager kun i kvote 2 med sidste frist 15. marts, mens andre uddannelser optager mange studerende på kvote 2 - fx idræt og sundhed på Syddansk Universitet i Odense, hvor 80 % af ansøgerne optages i kvote 2, og lægestudiet på samme universitet, hvor 50 % bliver optaget i kvote 2.  
 
Der er stadig mange muligheder for at blive accepteret på et studie med et lavere gennemsnit fra en studentereksamen og HF, men vær opmærksom på, at især i Københavnsområdet er det blevet sværere at blive optaget på kvote 2, fordi så mange unge vil studere i København. Der er væsentligt mindre kamp om pladserne i de fleste andre steder i landet. 
Husk at du fremover kun kan søge optagelse på en videregående uddannelse via det online ansøgningssystem på optagelse.dk.
 
Studér online
Med Study4player Online Academy tilbydes en række uddannelser desuden online. Det giver dig stor fleksibilitet og sikrer, at du kan få passet din uddannelse ind sammen med din sportskarriere. 
 
Uddannelserne, der udbydes online, er: 
 
• Finansøkonom på Erhvervsakademi Dania
• HD erhvervsøkonomi på Syddansk Universitet
• Hf enkeltfag på VUC Sønderjylland
• International handel og markedsføring på Erhvervsakademi Aarhus
• Jura på Syddansk Universitet
• Lærer på UC Syddanmark
• Sport Management på UCN, Aalborg 


Læs mere her  og  se uddannelsernes online DNA her.
 
Ønsker du at vide mere om uddannelserne under Study4player Online Academy, kan du kontakte koordinator for onlineuddannelserne, Jesper Thorup, på telefon 61 71 31 99 eller mailjesper.thorup@spillerforeningen.dk.

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder