[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

21 mar 2014

Gør karriere hos Certus Forsikring

Har du gjort dig tanker om, hvad der skal ske efter din professionelle sportskarriere - og har du ønske om at arbejde i forsikringsbranchen? Så er Certus en mulighed for dig.

En professionel sportskarriere har for langt de fleste aktører en stakket frist. Efter den aktive karriere er slut, venter mødet med det øvrige erhvervsliv, og vi ønsker med initiativerne under 4player (henholdsvis Study4player, Sportsalumni.dk og Job4player) at skabe en mere glidende overgang fra den ene karriere til den anden. I Job4player har vi i samarbejde med Team Danmark og Adecco dannet Elitesportens Karrierepartnere, hvor vi i fællesskab kan hjælpe dig til en afklaring og ruste dig til en karriere efter sporten.
 
I forbindelse med sidstnævnte har Job4player blandt andre indgået samarbejde med Certus International Partner, som er et dansk selskab med speciale i forsikringer til sportsfolk. Certus søger både nuværende og tidligere elitesportsudøvere der har mod på at forme en karriere inden for forsikringsbranchen sideløbende med eller efter deres sportskarriere.

 

Har du en spirende assurandør i maven?

"Vi udvider vores assurandørteam og ønsker at drage glæde af sportsfolks energi og målrettede arbejdsmetoder for at opnå det bedste salgsresultat.

Under fleksible forhold har du mulighed for at bruge din vindermentalitet til at få personlig succes i et selvstændigt job."

Læs mere om assurandørjobbet hos Certus her

 

Ønsker du at opbygge din egen afdeling  som "Franchiser"?

"Hos Certus får du mulighed for at opbygge din egen afdeling i netop det område, hvor du er på hjemmebane - og samtidig i samarbejde med forsikringsfolk og med mulighed for også løbende at udvikle dine salgs- og lederkompetencer. Som "Franchiser" hos Certus skal du typisk ikke selv stå for salg af forsikringer, men være med til at åbne døre, markedsføre, forhandle, afholde events og være leder og motivator for dine egne forsikringsagenter (i samarbejde med en forsikringsekspert)."

Læs mere om at blive franchiser hos Certus her

 

For yderligere information om Certus kan du gå til deres virksomhedsprofil eller tage direkte kontakt:
E-mail: kae@certus-forsirking.dk
Telefon: 29 80 01 00

 

Har du generelle spørgsmål omkring din videre karriere kan du tage kontakt til jobrådgiver i Job4player, Kresten Blæsild på mail kresten.blaesild@spillerforeningen.dk eller telefon 22 32 18 55.

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder