[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

21 aug 2012

- Vigtigt med ambitioner efter fodboldkarrieren

Esben Overgaard-Rejnholdt har taget deltidsuddannelsen i jura på Syddansk Universitet og er nu blevet optaget på bacheloruddannelsen. Study4player Online Academy gør det nu endnu nemmere at få tid til at kombinere fodbold og uddannelse.

Bestyrelsesmedlem i Spillerforeningen, Esben Overgaard-Rejnholdt (Esben Hansen, da han spillede for blandt andre OB, Lyngby BK og Kaiserslautern), blev i juli optaget på bacheloruddannelsen i jura på Syddansk Universitet i Odense.
 
- Jeg har valgt at læse jura, fordi jeg også har ambitioner for livet efter fodbolden. Jeg vil gerne kunne kombinere de ting, jeg har lært i min fodboldkarriere med en anden faglighed, og derfor mener jeg, at jura er perfekt, fordi det favner så bredt, siger han.
 
Uddannelsesrådgiver i Study4player Jens Franck hjalp til med rådgivning og støtte, da Esben i 2011 blev optaget på deltidsuddannelsen i jura på Syddansk Universitet.
 
- Jens gjorde mig opmærksom på, at deltidsuddannelsen var en mulighed, og samtidig kunne han skrælle nogle lag af systemet, så det hele blev mere gennemskueligt for mig, siger Esben Overgaard-Rejnholdt.
 
Forløbet med Study4player har været en stor hjælp for den nu 31-årige tidligere fodboldspiller.
 
- Man bliver hjulpet rigtig meget, men samtidig lægger det op til, at man skal gøre tingene selv, og det, synes jeg, er en god ting, understreger han.

Deltidsuddannelsen bliver fra i år en del af Study4player Online Academy. Det betyder, at fagene bliver udbudt som fjernundervisning, så man kan tage uddannelsen hjemme fra sin computer eller på sin iPad. Uddannelsen er en del af Study4player Online Academy.
 
Esben følte sig godt behandlet på Syddansk Universitet, hvilket ansporede ham til også at søge ind på fuldtidsstudiet her, hvor han senere blev optaget. Han kan sagtens se en værdi i Study4player Online Academy.
 
- Det er en god vej ind på en uddannelse, som er svær at komme ind på. Samtidig er det vanskeligt for fodboldspillere hele tiden at skulle være fysisk til stede, da nogle forelæsninger for eksempel ligger om lørdagen, fortæller Esben Overgaard-Rejnholdt.
 
Læs mere her om dine muligheder for at studere online her

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder