[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

22 jun 2010

Studerende er blevet yngre

Gennemsnitsalderen for nye studerende på eksempelvis Københavns Universitet er faldet med et helt år. Det skriver avisen, Urban.

På Københavns Universitet er gennemsnitsalderen for studerende faldet med et år fra 2004 til 2009. Det bekræfter studiechef på KU, Claus Nielsen:

"Vi kan se en klar tendens til, at de nye studerende er yngre end før, og fra 2004 til 2009 er gennemsnitsalderen på en nyoptagen faldet fra 22 til tæt på 21 år."

Study4player anbefaler at begynde tidligere
Uddannelsesrådgiver på Study4player, Rasmus Haagensen, mener også at det for elitesportsudøvere er en god ide at påbegynde studierne så tidligt som muligt:

"Generelt er det fornuftigt for elitesportsudøvere at begynde hurtigt på en uddannelse. Erfaringer viser nemlig, at jo længere tid man venter, jo sværere bliver det.
Stud4player arbejder målrettet for, at elitesportsudøverne får den størst mulige fleksibilitet i forhold til et studieforløb, og med dette in mente, mener jeg, der er rigtig gode muligheder for at komme hurtigt i gang med en videregående uddannelse
."

Der er sidste ansøgningsfrist for kvote 1 optagelse den 5. juli. Du kan læse mere om, hvordan du søger ind på en videregående uddannelse her.

Du kan kontakte Study4player for rådgivning om studievalg på 65502272 eller mail til S4P@spillerforeningen.dk

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder