[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

22 jun 2011

Øget konkurrence: Rekordmange får studentereksamen

Flere får en studentereksamen end nogensinde før. STUDY4PLAYER opfordrer til, at man på trods af elitesporten får færdiggjort sin ungdomsuddannelse.

Aldrig er så mange studenter sprunget ud af de danske gymnasier. I alt dimitterer 39.000 unge fra en gymnasial uddannelse i 2011. Det er en stigning på 2.700 studenter i forhold til sidste år. Det viser tal fra UNI•C Statistik & Analyse. Det lægger pres på sportsudøvere, som mangler at få huen på hovedet, inden den videregående uddannelse kan gå i gang.
 
Direktør i STUDY4PLAYER, Rasmus N. Haagensen, uddyber: "Tallene viser, at konkurrencen bliver skærpet, og at det derfor er ekstra vigtigt at få ungdomsuddannelsen i hus. Det kan være en stor udfordring at skulle samle op på en afbrudt ungdomsuddannelse, når man kommer op sidst i 20"erne og finder ud af, at det måske var meget smart at få taget sig en videregående uddannelse."
 
"Vi har desværre set en del elitesportsudøvere, der har droppet ud af ungdomsuddannelsen, og siden har fortrudt deres valg," slutter Rasmus N. Haagensen.
 
Der er ansøgningsfrist til kvote 1 den 5. juli via www.optagelse.dk.
 
Du kan kontakte STUDY4PLAYER for en snak om dine uddannelsesmuligheder på 65 50 22 72.

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder