[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

22 nov 2017

Vil du bruge din sport til eks. at arbejde med aktivering af børn og unge? Så kigger Københavns Kommune mod dig!

Københavns Kommune er ny partner i 4player og retter dermed også blikket mod dig som nuværende eller tidligere elitesportsudøver. Kunne du f.eks. tænke dig at arbejde med børn og unge, fritids- og idrætstilbud, voksne med særlige behov - eller noget helt andet?

I Elitesportens Karrierepartnere, som drives af Job4player i samarbejde med Team Danmark, byder vi velkommen til Københavns Kommune. Københavns Kommune er med sine cirka 45.000 medarbejdere den største arbejdsgiver i Danmark, og de kigger nu også mod dig med erfaringer fra sportens verden:

- I Københavns Kommune er mangfoldighed en ressource, og det skaber værdi, når medarbejderne hver især bidrager med deres særlige baggrunde, personligheder og evner. Derfor er også du - med dine erfaringer og unikke egenskaber fra sporten - interessant når der søges nye medarbejdere, skriver kommunen i deres præsentation på Job4player.

I Københavns Kommune er der syv forvaltninger, og specielt tre af disse - og udvalgte stillinger/ arbejdsfunktioner herunder - tænkes ekstraordinært relevante for dig fra sportens verden. Dette kunne være ifm. at give udsatte børn og unge et aktivt fritidsliv, blive rollemodel og/eller generelt at bygge bro mellem fritidsliv, skole, uddannelse, beskæftigelse og foreningsliv.

- Som elitesportsudøver ved du bedre end de fleste, hvilke gode oplevelser sporten kan give og også, hvad det kræver at blive rigtig god til sin sport. Mange børn drømmer om at blive den nye Ronaldo. Du ved sikkert, hvordan denne drøm kan være en motivation for at blive del af den lokale fodboldklub, og du kan være med til at inspirere børnene til at få gode oplevelser i sportens verden, skriver Kultur og fritidsforvaltningen i kommunens præsentation. Og hos Idrætsprojektet, under Socialforvaltningen, skriver man bl.a.:

- I Idrætsprojektet er der altså mulighed for at dyrke den idræt eller fritidsaktivitet du elsker, samtidig med at kunne inspirere og give din passion videre til andre børn, unge og voksne. Her er højt til loftet og alle besidder forskellige kompetencer, som er særlige og nyttige

Flere af stillingerne er frivillige, men kommunen søger også til almene stillinger. Læs mere om dine muligheder hos Københavns Kommune i deres virksomhedspræsentation på Job4player.

Tilgå Københavns Kommunes virksomhedspræsentation her

 
Har du generelle spørgsmål til dine karriere- og jobmuligheder, kontakt karriererådgiver i 4player, Mette Schou Brix, på mail mette.brix@spillerforeningen.dk eller telefon 26 56 19 98

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder