[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

23 jan 2017

Stillingsopslag: Ambassadør til Care4Life Denmark

Inspirerende og motiverende ambassadør med god forretningsforståelse søges. Kunne du tænke dig at udbrede kendskabet til Care4Life’s sundhedsprodukter og behandlingsmetoder, i et job du i høj grad selv er med til at forme?

Care4life Medico Denmark er en førende konceptvirksomhed inden for sundhedsprodukter. Vi søger en ambassadør der kan gå forrest og videreudvikle en vinderkultur.  

Som repræsentant for Care4Life er du er med til at skabe interesse og forståelse for vores koncept. Du er tovholder på events rundt i landet.  Virksomheden er præget af høj aktivitet og et inspirerende miljø, hvor såvel design, produktudvikling, forskning, marketing og HR er under samme tag.

Jobprofil
Care4Life Medico Denmark er midt i en spændende udvikling, hvor virksomheden udelukkende opererer på det danske, nordiske og europæiske marked. Afsætningen sker via flere salgskanaler - egne sundhedsrådgivere, grossister og importører samt via en række stærke handelspartnere.

Som ambassadør får du - med reference til den adm. Direktør - det overordnede ansvar for kendskabet af Care4Lifes produkter i samspil med øvrige ambassadør-kollegaer i Europa.

Det er din opgave at gå forrest og videreudvikle en vinderkultur, hvor alle tager ansvar for hvad der efterspørges på de forskellige markeder (som BtC - BtB, sportsteams, klinikker og privathospitaler).

I tæt samarbejde med ledelsen, har du konstant fokus på, hvordan virksomheden kan udbygge salget og åbne nye markeder som eksempelvis sportsklubber, atleter, kommuner, regioner og offentlige instanser.

Personprofil som ambassadør
Du er personen, der kan samle folk omkring dig og skabe humør og engagement. Du er en dygtig kommunikator, og via din troværdighed og åbne personlighed formår du at få kollegaer og kunder til at forstå virksomhedens fælles mål. Du er kendt som en ildsjæl, der skaber hurtige resultater og du formår at omsætte ideer og tanker til handling. 

Du har et indgående kendskab til, hvordan markedsføring understøtter salget. Det er et krav at du har erfaring med håndtering af kunder, og at du har netværk i den sportslige verden - både nationalt, regionalt og lokalt inden for træning, optimering, rehabilitering og/eller forebyggelse inden for de sundhedsfaglige systemer.

Du er udadvendt, en ENER med personlig gennemslagskraft, du trives med at opbygge relationer og møde nye mennesker, du behersker engelsk i skrift og tale og er bosiddende i Danmark.

Vi tilbyder et job hvor du kan udvikle dig både personligt og fagligt.

Vores domicil er i Odense i Forskerparken men der arbejdes primært fra egen bopæl. Løn forhandles individuelt. Arbejdstid aftales, men kan være fleksibel hvis du eksempelvis stadig er aktiv udøver.

Ansøgning/kontakt
Ansøgningsfrist: snarest, tiltrædelse senest ultimo 1. kvartal 2017

For ansøgning eller ved spørgsmål kontakt Klaus Abel pr. mail: smd@nypost.dk

Læs mere på www.care4lifemedico.dk

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder