[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

23 mar 2018

Cuneo kigger efter skarprettere - mangler du et fleksibelt job ved siden af sporten?

Mødebooking-virksomheden Cuneo stødte i slutnignen af 2017 til som partner i 4player, og virksomheden har allerede ansat en fodboldspiller. Og de er på jagt efter flere!

Blandt partnerne i Cuneo er Peter Benjaminsen, der lige nu kombinerer partnerskabet med en fodboldkarriere i Avarta. 

I Cuneo har du også mulighed for at kombinere din fodboldkarriere med et civilt job. Det gør blandt andre Hvidovre-målmanden Mikkel Hasling, der første februar begyndte som presale manager på fleksible vilkår, så det passer ind med fodboldtræning og kampe.

Cuneo søger løbende presales managers til mødebooking og dataindsamling og er på jagt efter spillere med de rette kompetencer og kvaliteter så som vindermentalitet og vedholdenhed.

Virksomheden tilbyder grundig oplæring, en god lønpakke, attraktiv bonusordning, pension, frokostordning og naturligvis den fleksibilitet, det kræver at have et job sideløbende med en fodboldkarriere.

Cuneos holder til i Helsingør, hvor du vil arbejde ud fra. Det vigtigste er, at du har kampgejst og vilje og har mod på at prøve noget nyt. Jobbet består primært i at tale i telefon, men er både sjovt, hårdt, udfordrende, lærerigt og fantastisk!

Det er primært fuldtids- eller deltidsansatte (30 timer), Cuneo er på udkig efter, men der vil naturligvis være fleksible i forhold til din sport (ved kampe eller lign.).

Vil du høre mere om en stilling hos Cuneo, er du meget velkommen til at kontakte Peter Benjaminsen, Partner i Cuneo, på tlf. 31 15 34 49 eller mail pb@cuneo.dk,eller Mette Brix fra 4player på tlf. 2656 1998 eller mail mette.brix@spillerforeningen.dk

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder