[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

23 apr 2013

Sportsalumni.dk: Ny struktur i Jylland med lokale alumniceller

Efter et år med alumnimøder i Jylland, danner vi nu en ny mødestruktur i det jyske, hvor der gøres brug af mindre og mere lokale alumniceller. Mød ligesindede udøvere - nuværende som tidligere - fra lokalområdet til gensidig karrierefremme og forberedelserne til karriere nr. 2!

Der har været stor og positiv interesse for Sportsalumni.dk i Jylland og muligheden for at styrke sit netværk, sine networking-kompetencer og karrieremuligheder efter sporten. Derfor vil vi gerne fastholde tilbuddet om Sportsalumni.dk i Jylland med en ny mødestruktur, hvor stormøderne i Aarhus sættes på pause i en periode, og vi i stedet gør brug af mindre lokale alumniceller - tættere på egen bopæl og nemmere at passe ind i et presset program.

De lokale alumniceller har som fokus at networke lokalt og i en fortrolig kontekst vende karriereidéer samt give og få input omkring veje at gå efter sporten i de absolut nødvendige forberedelser af karriere nr. 2. Vi leverer "opgaver" og input til jeres drøftelser i lokale grupper, hvor I selv aftaler nærmere om, hvor og hvornår I mødes. Vi vil også gerne tilbyde, at kigge forbi jeres lokale alumnicelle, når I mødes.

Vi laver oplæg til gruppeinddeling, men modtager gerne forslag eller ønsker til de enkelte alumniceller.

Da vi holder pause med fællesmøderne i Jylland, reduceres medlemskontingentet for medlemmer med bopæl i Jylland til kr. 200,- årligt, såfremt I ikke ønsker at gøre brug af møderne i København. I modsat fald er medlemskontingentet fortsat 1.100,- årligt.

Send os en mail på kresten.blaesild@spillerforeningen.dk eller giv Kresten Blæsild et kald på 22 32 18 55, hvis du har lyst til at komme med i en lokal alumnicelle. Har du styr på, hvad der skal ske efter sportskarrieren?

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder