[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

23 dec 2011

Ishockeyspillere skal sikres, når sportskarrieren er slut

I et samarbejde med 4player vil Danmarks Ishockey Union sikre, at alle landsholdsspillere på både ungdoms- og seniorlandshold får individuel og specialiseret job- og uddannelsesrådgivning, så de står godt rustet til tiden efter sportskarrieren.

DIU udvider nu sin tilbudspakke til spillerne på de fire ældste herrelandshold - senior, U20, U18 og U17 - så de kan trække på ressourcerne og specialisterne hos 4player, der er rådgivningsvirksomheden for Spillerforeningen, Håndbold Spiller Foreningen og Danske Elitesportsudøveres Forening.

Direktør i 4Player, Rasmus Haagensen, siger:
- Vi er glade for, at vi med denne aftale får mulighed for at få endnu bedre fat i ishockeyspillerne, som har de samme udfordringer som alle andre elitesportsfolk i Danmark: Hvordan kan vi bedst kombinere vores sport med den fremtidssikring, der ligger i en god faglig eller boglig uddannelse? Og hvordan finder vi det rigtige job, når vi har gennemført vores uddannelse?

DIU's direktør, Enver Hansen, siger om det ny samarbejde med 4player:
- Der er mange spillere, der har brug for rådgivning om, hvilken uddannelse de skal tage efter folkeskolen og senere i ungdomstiden, og hvordan uddannelsen skal tilrettelægges. Og når spillerne når op på seniorlandsholdet, er det jobvalget om 2, 5 eller 10 år, der er temaet for rådgivningen.

Behovet for individuel rådgivning er hele tiden til stede, navnlig i en periode, hvor jobmarkedet i Danmark bliver mere og mere specialiseret - og måske samtidig mindre. Samarbejdet med 4player er et fint supplement til den vejledning, vores spillere allerede nu får gennem Team Danmark.

I Team Danmark er der også tilfredshed med, at DIU prioriterer flere ressourcer til vejledning om job og uddannelse til alle landsholdsspillerne:
- Vi har et godt samarbejde med DIU om vejledning af ishockeyspillerne i hele spektret fra ungdomsuddannelser, til videregående uddannelser og karriererådgivning. Det er et område, hvor der med god grund kan tilføres flere ressourcer, så spillerne oplever en endnu bedre vejledning og ser endnu flere muligheder for at kombinere elitesport med enten job eller uddannelse. Så det er rigtigt positivt, at DIU supplerer de tilbud, vi allerede har på hylderne, med det nye samarbejde med 4player, siger Nicolaj Holmboe, der er konsulent i Team Danmark med ansvar for job- og uddannelsesområdet.

Aftalen mellem DIU og 4player træder i kraft 1. januar 2012.

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder