[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

24 maj 2011

Flere forsøg med eliteidrætsklasser

Skoleelever skal have bedre muligheder for at styrke deres idrætstalent.

Undervisningsministeriet godkendte i december 2010 forsøg med optagelseskrav til eliteidrætsklasser på to skoler i Aarhus Kommune. Undervisningsminister Troels Lund Poulsen har nu godkendt lignende forsøg på yderligere 17 skoler i 15 forskellige kommuner, oplyser Undervisningsministeriet i en pressemeddelelse.
 
Dette vil give skolerne mulighed for at optage elever i eliteidrætsklasser på baggrund af en vurdering af elevernes sportslige niveau. Skolerne kan derimod ikke afvise elever på baggrund af elevernes faglige eller sociale kompetencer.
 
Formålet med forsøgsgodkendelserne er at give idrætstalenter mulighed for at udvikle deres idrætstalent i et miljø, hvor der en fælles forståelse for det at dyrke idræt på et højt niveau.
 
"Beslutningen ligger godt i tråd med de anbefalinger, som talentarbejdsgruppen for nylig fremlagde. Alle børn og unge i det danske uddannelsessystem skal stimuleres og udfordres til at nå så langt som muligt på alle faglige niveauer og inden for alle fag. De skal motiveres og udfordres fagligt, for det er til gavn for os alle. Talenterne får en mere meningsfuld hverdag, deres klassekammerater bliver løftet fagligt og socialt, og det fremtidige velfærdssamfund styrkes. I den inkluderende folkeskole skal der være plads til alle - også de dygtigste," siger undervisningsminister Troels Lund Poulsen.
 
Se listen over folkeskoler her.

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder