[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

24 maj 2011

Uddannelse online? Læs brochuren om FIFPro Online Academy

I denne uge udkommer årets anden udgave af Indersiden, hvor du bl.a. kan læse om FIFPro Online Academy. Dette nyhedsbrev giver dig supplerende oplysninger om FIFPro Online Academy, der giver dig mulighed for at studere på dine vilkår.

Se brochuren om FIFPro Online Academy her.
 
For mange professionelle fodboldspillere er det en stor udfordring at kombinere sportskarrieren med en uddannelse. FIFPro Online Academy hjælper med de væsentligste udfordringer ved at tilbyde en international uddannelse, som du kan gennemføre på dine egne præmisser, uanset hvor i verden du befinder dig. Uddannelsen er 100 procent online, og al undervisning bliver optaget, så uddannelsen giver dig den fleksibilitet, du som professionel sportsudøver har behov for. 
 
Den internationale uddannelse strækker sig over syv semestre, hvor fagene ligger inden for sportsmarketing, sportsledelse, sportslovgivning blandt meget andet. Tidsforbruget vil ligge mellem ca. 18-20 timer om ugen men er fleksibelt og vil kunne tilpasses individuelt afhængigt af dig som studerende. Du er aldrig afhængig af at skulle rejse for at gennemføre studierne eller dine eksamener, og alle eksamener foregår via Skype eller på dit lokale universitet. Uddannelsen indeholder bl.a. virtuel klasseundervisning, dialog, opgaver, cases og diskussioner og gruppearbejde.
 
Adgangskravene er en gymnasial uddannelse eller erhvervserfaring. Al undervisning foregår på engelsk, og du skal derfor gennemføre en engelsktest for at blive optaget. Hvis dine engelskkundskaber skal pudses af, tilbyder FIFPro Online Academy genopfriskende kurser. Normalt er det dog ikke et problem for danskere at gennemføre uddannelse på engelsk, og efter relativ kort tid tænker de fleste ikke længere over, at lærebøger mv. er på engelsk.
 
Hvis du er interesseret i en international og fleksibel uddannelse på FIFPro Online Academy, skal du kontakte 4PLAYER, som vil sende dig retningslinjer angående tilmelding. Når 4PLAYER har modtaget tilmeldelsen og relevante papirer, bliver de sendt til UCN, hvor du vil blive vurderet ud fra adgangskravene. Sidste tilmeldelsesfrist er den 5. juli, og uddannelsesforløbet starter i begyndelsen af september.
 
For yderligere information kontakt Rasmus N. Haagensen på tlf. +45 22 26 00 44 eller rasmus.haagensen@spillerforeningen.dk.

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder