[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

24 nov 2010

De unge uddanner sig som aldrig før

Nye historiske tal fra Undervisningsministeriet viser, at knap 50 procent af ungdomsårgangen fra 2009 forventes at gennemføre en videregående uddannelse. Det er derfor endnu vigtigere end før at følge med i uddannelseskapløbet.

Foto © Stock.xchng
 
Der vil i fremtiden blive flere højtuddannede, hvilket øger konkurrencen og understreger vigtigheden af at følge med, når det gælder om at sikre sig en uddannelse.
 
"I vores samfund er det så enormt vigtigt at gennemføre en uddannelse, for det giver mulighed for at vælge et godt liv," siger undervisningsminister Tina Nedergaard.
 
En udmelding som Rasmus Haagensen, projektleder i Study4player, støtter op om:
 
"Det er vigtigt, at uddanne sig, så man er klædt ordentligt på, til man skal ud på et arbejdsmarked, som fortsat er meget sårbart. Derfor opfordrer vi vores medlemmer til at uddanne sig, så de kan få en god civil karriere efter sportskarrieren."
 
Andelen, der forventes at gennemføre en videregående uddannelse, er steget til 49,4 procent, hvilket er historisk højt. Universiteterne bidrager væsentligt til at nå 50-procent målsætningen, idet 20,7 procent forventes at tage en lang videregående uddannelse.
 
"Det, vi kan hjælpe med i Study4player, er at få passet studiet ind i sporten uden at det ene går ud over det andet. På den måde kan elitesportsudøvere allerede nu forberede sig, til de skal ud på arbejdsmarkedet," slutter projektleder Rasmus Haagensen.

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder