[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

25 apr 2012

Kan du ikke holde dig fra Twitter? Læs Personlig komm. og branding

Twitter og Facebook er kommet for at blive, og på Personlig kommunikation og branding kan du lære at kommunikere klart og effektivt, så du for alvor brænder igennem hos modtageren. Uddannelsen kan tages online og på under 3 måneder.

Med udgangspunkt i undervisning i kommunikation og branding fokuserer Personlig kommunkation og branding på din mulighed for at opbygge din egen særlige profil ved hjælp af en række kommunikationsmodeller og teorier, som du lærer at bruge i praksis. Du får indsigt i kommunikationens psykologi og sprog, og du får kompetencerne til at udføre mundtlige, skriftlige og digitale kommunikationsopgaver på professionelt niveau.

Undervisningen munder ud i en projektopgave, hvor du fx udarbejder en strategi og handlingsplan for din personlige kommunikation og dit eget brand.

Uddannelsen indeholder bl.a.:

  • Strategisk kommunikation
  • Personlig branding og branding strategier
  • Image og troværdighed
  • Sociale medier og opbygning af brandet
  • Sproglige genrer, aktivt og dynamisk sprog
  • Kommunikationens psykologi
  • Præsentationsteknik og gennemslagskraft
  • Medietræning og krisehåndtering

Uddannelsen er en del af Study4player Online Academy og er tilrettelagt med 4 hele dages undervisning i Kolding samt 8 live online lektioner fordelt på ca. 3 måneder. Der er studiestart den 11. september og eksamen ca. 3 måneder efter.

Det anbefales at deltage i undervisningen i Kolding, men der er ikke mødepligt. Det vil derfor være muligt at læse op selv, hvis du er forhindret i fremmøde i Kolding. Der tilbydes desuden fleksibilitet mht. eksamen - denne kan afholdes online og evt. på en anden dato. 

Find mere information og kontaktoplysninger her

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder