[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

25 apr 2013

Bliv revisor-trainee hos Ernst & Young

Studerer du HA eller cand.merc.aud ved siden af sporten, og brænder du for, at få en fod indenfor hos et af verdens førende revisionsselskaber? Ernst & Young søger revisor-trainees til ansættelse i august 2014.

Nu har du muligheden for at blive revisor-trainee hos Ernst & Young, hvor man ser et stort potentiale i dig som elitesportsudøver, og et godt match til virksomheden på målrettethed, disciplin, ansvarsbevidsthed og et stort vinderinstinkt. Derfor efterlyser de også flere ansøgninger fra elitesportsudøvere!

Ernst & Young tilbyder tidlig optagelse for HA og cand.merc.aud studerende som ønsker at blive revisor-trainee til start i august 2014. Skulle du blive ansat får du samtidig en unik mulighed for at blive udvalgt til at deltage i dette års International Intern Leadership Conference (IILC) i Florida til august 2013.

Udpluk af stillingsopslaget:

"Som revisor-trainee med HA baggrund påbegynder du cand.merc.aud.-studiet samtidig med, du starter hos Ernst & Young. Vi betaler studieudgifter, giver dig fri til eksamensforberedelse og til at skrive hovedopgave, Som revisor-trainee med en cand.merc.aud. uddannelse har du allerede teorien på plads, hvorfor der vil være stort fokus på, at du tilegner dig de praktiske færdigheder."

Bemærk! Der er ansøgningsfrist d. 13. maj 2013, men du bør ansøge snarest, da der er løbende test og samtaler.

Gå til stillingsopslaget her


Hvis du vil vide mere kan du kontakte Kresten Blæsild på mail kresten.blaesild@spillerforeningen.dk. Vi anbefaler desuden, at du inden ansøgning opretter dig i Job4players CV-database, så du kan bruge dette CV i din ansøgning.

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder