[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

25 nov 2014

Dansk Erhverv søger kontorelever i København - ansøgningsfrist d. 1. december 2014!

Dansk Erhverv søger pr. 1. september 2015 3 engagerede og initiativrige elever - 2 elever til kontoruddannelsen med administration som speciale og 1 elev til kontoruddannelsen med økonomi som speciale.

Uddrag fra jobopslag:

- Vi tilbyder en to-årig elevuddannelse i et uformelt, spændende og politisk miljø med gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

- Du får en fastlagt uddannelsesplan og tilknyttet en elevansvarlig, der vil give dig daglig sparring og støtte, så du lærer at arbejde selvstændigt og håndtere mange forskelligartede opgaver, heriblandt egne ansvarsområder.

- Administrationselev: Som administrationselev kommer du typisk i 2 afdelinger, hvor vi tilbyder varierende arbejdsopgaver. Du får et indgående kendskab til vores virksomhedsrettede aktiviteter, hvor du kommer i kontakt med mange forskellige virksomheder, samtidig med at du bl.a. får et grundigt kendskab til afholdelse af konferencer, redigering af hjemmeside, administrative funktioner indenfor personalejura, formidling og IT.

- Økonomielev: Som økonomielev kommer du til at beskæftige dig med, og får et indgående kendskab til, udarbejdelse af årsregnskaber, afstemning, kreditorer, debitorer, bogføring, løn med mere.

Elevforløbene er på fuld tid (37 timer), men der er muligheder for fleksible setups.

LÆS HELE JOBOPSLAGET OG ANSØG HER (OBS! Ansøgningsfrist d. 1. december 2014)
 

Har du generelle spørgsmål til dine karriere- og jobmuligheder, kontakt uddannelses- og jobrådgiver i 4player, Kresten Blæsild, på mail kresten.blaesild@spillerforeningen.dk eller telefon 22 32 18 55.

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder