[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

26 maj 2016

Gør karriere i sportens verden uden for banen! hummel kigger mod eliten

hummel er ny partner i Elitesportens Karrierepartnere og står klar med elevforløb, job- og karrieremuligheder til dig som nuværende eller tidligere elitesportsudøver. Et godt match for dig der gerne vil blive i sportens verden uden for banen og arbejde med sports- og sportsmodeprodukter!

I Elitesportens Karrierepartnere, som er et samarbejde mellem Team Danmark, Adecco og Job4player, byder vi velkommen til hummel.

-  Med sport som en væsentlig virksomhedsværdi er elitesportsudøvere uden tvivl en attraktiv målgruppe for os, når vi søger nye kollegaer, siger HR konsulent hos hummel, Maria Krysfeldt Rasmussen.

Hummel står klar med mange forskellige job- og karrieremuligheder, alt afhængig af aktuelle jobåbninger og dine ønsker og kvalifikationer. Uddrag fra virksomhedspræsentationen:

"Hos hummel har vi mange forskellige job- og karrieremuligheder, alt afhængig af aktuelle jobåbninger og dine ønsker og kvalifikationer. Du kan f.eks. starte ud som kørende sælger (i hele landet), kontorelev (økonomi), indkøbselev, salgselev, kundeservicemedarbejder, Marketing praktikant, Marketing assistent mm. - eller søge andre aktuelt ledige stillinger på baggrund af dine kvalifikationer. Stillingerne befinder sig på vores hovedkontor i Aarhus, med undtagelse af stillingen som kørende sælger, der er aktuelt i hele landet."

Læs mere om hummel og dine karrieremuligheder hos dem i deres virksomhedspræsentation på Job4player.

KLIK HER for at tilgå deres virksomhedspræsentation

 
Har du generelle spørgsmål til dine karriere- og jobmuligheder, kontakt karriererådgiver i 4player, Mette Schou Brix, på mail mette.brix@spillerforeningen.dk eller telefon 26 56 19 98.

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder