[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

26 jun 2015

Sidste chance! Søg ind på en fleksibel uddannelse inden fristen

Påtænker du at påbegynde uddannelse efter sommerferien, så er det sidste chance for mange af landets uddannelser, da der er kvote 1 ansøgningsfrist d. 5. juli kl. 12:00. Dette gælder også for flere af de fleksible online uddannelser i Study4player Online Academy.

Ja - det er muligt at studere online og på fleksible vilkår. I Study4player Online Academy har vi samlet en række uddannelser, der er imødekommende overfor de udfordringer, du som elitesportsudøver har. Derfor er udgangspunktet i disse uddannelser et fleksibelt setup, så du i højere grad kan tilpasse uddannelsen efter sporten og ikke omvendt.

Hvis du er interesseret i at påbegynde en uddannelse efter sommerferien, er det nu, du skal tage stilling. Størstedelen af landets videregående uddannelser har ansøgningsfrist her d. 5. juli kl. 12:00 (kvote 1 ansøgningsfristen), hvilket også gælder flere af online uddannelserne. Se ansøgningsfristerne for uddannelserne i Study4player Online Academy nedenfor:

Ved interesse eller spørgsmål vedr. ovenstående online uddannelser kontakt koordinator i Study4player Online Acamdy, Jesper Thorup, på mail jesper.thorup@spillerforeningen.dk eller telefon 6171 3199.

For generelle spørgsmål og vejledning omkring uddannelse kontakt uddannelsesvejleder i Study4player, Kresten Blæsild, på mail kresten.blaesild@spillerforeningen.dk eller telefon 22 32 18 55.

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder