[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

27 sep 2018

Månedens profil: Målrettet og struktureret softwareudvikler søger deltidsjob

I 4player fremhæver vi løbende profiler fra vores CV-database. September måneds profil er fodboldspiller Daniel Anusic

Daniel Anusic
Diplomingeniør Softwareteknologi, Danmarks Tekniske Universitet (færdiggøres januar 2020)

Helt siden jeg var barn, har jeg haft en passion for fodbold, hvilket har givet mig mange erfaringer med i bagagen. Jeg har lært, hvad det kræver at skulle arbejde hårdt og målrettet mod gode resultater. Det at kunne præstere under pres har givet mig kompetencer, som kan videreføres i enhver arbejdssituation. Jeg er god til at bevare overblikket under pressede situationer og samtidig fokusere på at færdiggøre de mest presserende opgaver. Som fodboldspiller har jeg været vant til at omgås med mange forskellige karakterer, og dette har kun styrket min åbenhed for forskellige typer personligheder. Jeg er god til at indordne mig i forskellige teams, idet jeg altid er en holdspiller -både på banen og ude på arbejdspladsen. 
 

Se hvorfor netop Daniel er jeres næste jobkandidat: LÆS HANS CV HER

 
Min hverdag som fuldtidsstuderende og fodboldspiller har lært mig, hvordan jeg bedst muligt kan jonglere med både fritidsinteresser, arbejde og selvstudie. Dette havde ikke lykkedes uden god planlægning og en struktureret tilgang, hvilket falder naturligt til min personlighed. Min indstilling til enhver opgave er, at jeg går helhjertet til værks med et knivskarpt måløje. Jeg er omstillingsparat, hvilket medfører, at jeg gerne tager nyopståede udfordringer op. Min evne til at bevare overblikket og arbejde produktivt har medført, at jeg har haft succesoplevelser med at tage ansvar, når der har været mange bolde i luften.

Med min uddannelsesmæssige baggrund har jeg tilegnet mig en bred viden og forståelse indenfor softwareudvikling, som jeg er klar til at sætte i spil med et relevant studiejob, som på sigt kan føre til et praktikophold. Dét, der vækker mine interesser indenfor uddannelsesområdet, er kunstig intelligens og Big Data. Da disse områder er i konstant udvikling, finder jeg det meget spændende at følge med i fremtidens teknologi.

Kort om mig
Sport:

  • Årets ungdomsspiller i Brøndby U19 i 2015
  • Danske mestre og pokalvinder med Brøndby U17 i 2012
  • 16 ungdomslandskampe for Danmark.

Mig selv med tre ord: Dedikeret, struktureret, målrettet

 

Vil du rekruttere vindertyper fra elitesportens verden til din virksomhed?
Bliv Elitesportens Karrierepartner og få direkte adgang til vores mange unikke og ambitiøse talenter i CV-databasen. Kontakt rådgiver i 4player, Thomas Hansen, på thomas.hansen@spillerforeningen.dk eller telefon 24 21 43 24.

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder