[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

26 nov 2018

Spændende oplæg og Europa League-brag: Du er inviteret!

Der bliver rig mulighed for networking, når spillerforeningerne (Spillerforeningen, Håndbold Spiller Foreningen og Danske Elitesportsudøveres Forening) inviterer medlemmer til Partnerforum og 4players Elitesportens karrierepartnere torsdag den 13. december 2018 hos ProTreatment i Dragør.

Under overskriften "Forberedelse er den vigtigste forudsætning for præstation" inviterer Spillerforeningen, Håndbold Spiller Foreningen og Danske Elitesportsudøveres Forening (DEF sport) sine medlemmer til Partnerforum hos ProTreatment, hvorefter turen går til Parken og Europa League-kampen mellem F.C. København og Bordeaux.

Vi begynder med en rundvisning hos ProTreatment, som behandler nogle af de største danske idrætsudøvere heriblandt Kevin Magnussen og en række af de danske landsholdsspillere i fodbold. Efter rundvisningen i det topmoderne træningskompleks vil der være en række spændende oplæg.

Der serveres aftensmad hos ProTreatment, inden vi i samlet flok drager mod Parken til den afgørende Europa League-kamp for F.C. København, der møder Bordeaux med de to danske landsholdsspillere Lukas Lerager og Andreas Cornelius.

SÅDAN TILMELDER DU DIG
Send en mail til Martin Dons på martin.dons@spillerforeningen.dk og angiv, om du ønsker at gøre brug af bustransport til og fra ProTreatment.

SU: Senest fredag den 30. november 2018.

Der vil være et begrænset antal billetter, som fordeles efter først til mølle-princippet.

Tid og sted: 
Dato: 13. december 2018

Mødetid: Kl. 15.30 foran Parkens Fanshop, Øster Allé 56, 2100 København, hvor vi kører i bus til ProTreatment (du er også velkommen til selv at komme til og fra Dragør)

Arrangement foregår hos: ProTreatment, A. P. Møllers Allé 9, 2791 Dragør

SU: Senest mandag den 26. november 2018

I tilmeldingen bedes du skrive det fulde navn på deltagerne. 

Program: 
Kl. 15.30   Mødetid foran Parkens fanshop (Øster Allé 56, 2100 København) og busafgangtil ProTreatment
Kl. 16.30   Velkomst v. Rasmus Haagensen, direktør i 4player
Kl. 16.35   Oplæg v. Martin Borre, tidl. spiller i bl.a. Vejle og OB og i dag journalist hos Berlingske Medier "Overførbare kompetencer fra sport til erhverv"
Kl. 17.00   Oplæg v. Thomas Jørgensen, grundlægger af ProTreatment "Optimering af forberedelser og ProTreatment"
Kl. 17.30   Oplæg v. Mads Øland "Landsholdsforhandlinger - forberedelse og centrale emner"
Kl. 18.00   Spisning 
Kl. 19.30   Afgang mod Parken
Kl. 21.00   Kick-off i Parken til F.C. København - Bordeaux

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder