[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

27 mar 2017

Stats4sport søger medarbejdere fra elitesportens verden

Stats4sport er ny partner i 4player og kigger aktivt mod dig som nuværende eller tidligere elitesportsudøver. Vil du være med til at udbrede en digital platform til at udvikle bedre atleter, spillere og hold?

I Elitesportens Karrierepartnere, som drives af Job4player i samarbejde med Team Danmark, byder vi velkommen til Stats4sport. Stats4sport er et digitalt træningsværktøj som hjælper alle i sportens verden til at forbedre sig - eller til brug for at træne andre - og have det sjovere når man dyrker sport. Her ser man et perfekt match på de egenskaber og den forståelse fra elitesportens verden du bringer:

"Vores mål i Stats4sport er via vores digitale platform at udvikle bedre atleter, spillere og hold. I den forbindelse søger vi dygtige og flittige sælgere med indsigt i og forståelse for sportens verden, hvorfor vi kigger mod dig som nuværende eller tidligere elitesportsudøver", skriver Stats4sport i deres virksomhedspræsentation på Job4player og fortsætter:

"Din opgave vil bestå i, at hjælpe Stats4sport med at vokse i Danmark. Du vil komme til at arbejde hjemmefra, og har i jobbet frihed til selv at planlægge din arbejdstid. Arbejdsopgaver omfatter bl.a.:

  • Salg af Stats4sport platform/program/app
  • Arbejde med nuværende og kommende kunder
  • Forberedelse af tilbud og pakker
  • Kundesupport på e-mail og telefon"

Læs mere om Stats4sport deres tilbud til dig som nuværende eller tidligere elitesportsudøver i deres virksomhedspræsentation på Job4player


Har du generelle spørgsmål til dine karriere- og jobmuligheder, kontakt karriererådgiver i 4player, Mette Schou Brix, på mail mette.brix@spillerforeningen.dk eller telefon 26 56 19 98.

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder