[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

27 apr 2015

Meld dig til møde i Sportsalumni.dk 26/5 2015 med emnet "Iværksætteri og lær hinanden at kende via Speed-dating”

Husk medlemmer af Spillerforeningen, Håndbold Spiller Foreningen og Danske Elitesportsudøveres Forening samt SPF's Goldies HSF's og DEF's Masters deltager gratis i Sportsalumni.dk møder!

Næste møde i Sportsalumni.dk er lige på trapperne og dette møde kommer til at handle om Iværksætteri samt hvad man kan bruge de andre medlemmer af Sportsalumni.dk til.

Oplægsholdere på dagen vil blandt andre være Dansk Erhvervs erhvervspolitiske konsulent Sigurd Schou Madsen, der skal holde oplæg om Dansk Erhvervs tilgang til - og tanker om - iværksætteri og derudover vil håndboldspiller og iværksætter Rune Poulsen fortælle om sine erfaringer indtil nu med virksomheden Huuray, som i Danmark kendes under domænet Sendentanke.dk.

Tema: "Iværksætteri og lær hinanden at kende via Speed-dating"
Dato:  26. maj 2015 kl. 17.30-21.30
Vært: Dansk Erhverv, Slotsholmsgade 1, 1216 København K
Indhold: Indholdspunkter på dette møde vil blandt andet være: "Lær de andreSportsalumni- medlemmer at kende" og  "Hvad skal der til som iværksætter?" samtidigt med at  Sportsalumni-medlemmer med iværksætter-tanker kan præsentere projekter og få feedback.
Netværksfacilitator:  Christian Stadil

Tilmelding:  Hurtigst muligt til kresten.blaesild@spillerforeningen.dk

Medlemmer af Spillerforeningen, Håndbold Spiller Foreningen og Danske Elitesportsudøveres Forening samt SPF's Goldies, HSF's og DEF's Masters deltager gratis i Sportsalumni.dk møder!

 

Hvis du endnu ikke er medlem af en af foreningerne kan du blive det her:

Spillerforeningen: http://spillerforeningen.dk/viewpage.jsp?id=112

Håndbold Spiller Foreningen: http://haandboldspiller.dk/viewpage.jsp?id=65

Danske Elitesportsudøveres Forening: http://def-sport.dk/indmeldelse.php

Hvis du er i tvivl om hvor du skal melde dig ind kan du kontakte Kresten Blæsild på: kresten.blaesild@spillerforeningen.dk eller 22321855

Hvis du kender andre der vil deltage i Sportsalumni.dks møder er du velkommen til at videresende denne mail.

Vi ses til networking for nuværende og tidligere elitesportsudøvere - og for din fremtids skyld.

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder