[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

27 jun 2014

Study4player tager temperaturen på: HF enkeltfag

I en række artikler tager vi temperaturen på uddannelserne under Study4player Online Academy. Hvad gør uddannelsesinstitutionerne og de studerende for at få de to verdener til at hænge sammen? Her sætter vi fokus på HF enkeltfag fra VUC.nu

Har du endnu ikke fået færdiggjort din ungdomsuddannelse, eller ønsker du blot at opkvalificere/supplere med et eller flere enkeltfag - eksempelvis for at kvalificere dig til en videregående uddannelse - kan du gøre dette som fjernstuderende på VUC.nu. En nem og fleksibel løsning!

 

Uddannelsesleder på VUC.nu, Helle Lindegaard Lauesen, udtaler:

- I  e-læring tilbyder vi en maksimal fleksibilitet i tilrettelæggelsen af undervisningen til gavn for den enkelte kursist. Det betyder, at kursisten kan arbejde med undervisningsmaterialet og få faglig sparring og input fra underviseren på tidspunkter som passer kursisten. Kursisten har på denne måde mulighed for at passe arbejde, træningstider eller andet og samtidig følge sin undervisning.

- Afviklingen af Webinar betyder, at der kan skabes en god og tæt relation mellem kursist og underviser. En relation der bidrager til et positivt læringsmiljø, selv om der er stor fysisk afstand mellem underviser og kursist.

 

Håndboldspiller i VLF Oldenburg i Tyskland, Kira Nadine Schnack, udtaler:

- For mig har håndbolden altid været mit første valg og derfor skulle mit studie tilpasses håndbolden og ikke omvent. Dette kunne VUC.nu tilbyde og har altid været meget opmærksom og behjælpelig om at kunne få mine afleveringsfrister og samtaler til at hænge sammen, sådan at jeg ved siden af også kunne nå alle mine træninger og kampe.

- Igennem VUC.nu har jeg fået muligheden for at kunne studere Tysk B over computeren fra udlandet. Fjernstudiet har hjulpet mig meget og jeg er glad for at have taget dette valg.
  

Information om uddannelserne kan findes på VUC.nu

Læs mere om HF enkeltfag som fjernstudie og de andre online uddannelser i Study4player Online Academy
  

For spørgsmål omkring uddannelsen eller dine uddannelsesmuligheder generelt kan du kontakte koordinator i Study4player Online Academy, Jesper Thorup, på mail jesper.thorup@spillerforeningen.dk eller telefon 61713199.

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder