[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

28 jan 2011

SPORTSALUMNI.dk: Marvits om overgangen til en ny karriere

Rasmus Marvits har lagt fodboldkarrieren bag sig og satser nu på sin civile karriere. For at få den skudt i gang, er han blevet en del af netværket SPORTSALUMNI.dk

Foto © Per Kjærbye/Fodboldbilleder.dk
 
SPORTSALUMNI.dk samler nuværende og tidligere elitesportsudøvere omkring det at fremme den civile karriere, og det er netop denne forhåbning, der har gjort, at den tidligere Superliga-spiller er blevet en del af det.
 
"Det er et rigtigt godt initiativ, og jeg opfordrer flere til at blive medlem, så det kan udvikle sig," siger Marvits om det nye netværk, der vil blive stærkere og stærkere i takt med, at flere og flere personligheder fra eliteidrætten støder til.
 
Rasmus Marvits startede sin tretten år lange professionelle fodboldkarriere i Lyngby BK, hvor han også havde sin junior- og ynglingetid. De mere end 200 kampe i den danske Superliga har givet den tidligere forsvarsspiller kompetencer med, som han kan bruge i sin karriere nummer to. "Viljen til at opnå de bedste resultater, ærgerrighed og evnen til at udfordre mig selv er bare nogle af de mange ting, som min sportslige karriere har givet mig," fortæller han.
 
Sideløbende med den sportslige karriere har Rasmus Marvits været bevidst om sin civile karriere og har derfor taget en HD i organisation og ledelse på CBS for at ruste sig bedre. I øjeblikket er han i gang med et projektlederkursus for kontinuerligt at udvikle og fremme sine erhvervsmæssige kompetencer. "Jeg synes, det er centralt hele tiden at holde sig i gang, så jeg hele tiden føler, at jeg udvikler mig," understreger han.
 
Via SPORTSALUMNI.dk har Rasmus Marvits allerede opnået gode relationer og et bredt netværk. Ifølge Marvits er SPORTSALUMNI.dk et indbringende initiativ, som giver gode forudsætninger for fremtiden. Bl.a. er Marvits i gang med en udviklingsproces i forbindelse med sin personlige mentor, som hele tiden guider ham på rette spor.
 
Marvits er i øjeblikket jobsøgende og har derfor ikke den store erhvervsmæssige erfaring. Alligevel mener han, at han sagtens kan give noget videre til andre i netværket. "Jeg kan bidrage med erfaringer omkring udfordringerne fra at gå fra en sportskarriere til en civil karriere. Det er ikke altid det letteste skridt, og jeg håber derfor, at andre i netværket kan få udbytte af mine overvejelser og handlinger," slutter han.
 
I sin fodboldkarriere har Rasmus Marvits optrådt i forsvaret for Lyngby BK, FC Nordsjælland, HB Køge og AC Horsens. Jobbet som professionel fodboldspiller har budt på flere højdepunkter, men det største var at få debut som 18-årig i Lyngby i en kamp mod Brøndby, som Lyngby vandt 2-0 på et proppet stadion.
 
 
Af andre medlemmer af SPORTSALUMNI.dk hører prominente navne som tidligere badmintonspiller og nu studievært Camilla Martin, tidligere triatlet og nu konsulent Thorbjørn Sindballe, tidligere fodboldspiller og nu formand i Messecenter Herning, Poul Sand, tidligere håndboldspiller og nu projektleder Mette Vestergaard m.fl.
 
Læs mere på www.SPORTSALUMNI.dk.

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder