[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

28 sep 2010

Invester i fremtiden med et studieophold i udlandet

Hvis dansk erhvervsliv skal overleve i den internationale konkurrence, er det essentielt, at de studerede får optimeret deres interkulturelle kompetencer. Derfor foreslår Dansk Erhverv, at studerende som vælger at studere i udlandet belønnes med mere SU.

Foto © Stock.xchnge
 
Dansk Erhverv er overbeviste om, at det er en klar investering for dansk erhvervsliv, hvis flere unge vælger at tage et studieophold i udlandet. Derfor anbefaler de, at der bliver indført en "udlands-SU", som skal være højere end den normale SU. Den forhøjede SU skal dermed motivere de unge til at søge udenlands, da det ofte er økonomien, som spænder ben for de studerende.
 
Videnskabsminister Charlotte Sahl-Madsen deler samme holdning som Dansk Erhverv, og lancerer derfor kampagnen "Grib Verden" i næste måned. En kampagne som skal motivere og inspirere danske studerende til at tage et studie- eller praktikophold udenfor landet grænser.
 
Kombiner din karriere med et studieophold i udlandet 
Rasmus Haagensen, projektleder i Study4player, opfordrer alle udenlandsprofessionelle elitesportsudøvere til at kombinere deres udenlandsophold med et studie:
 
"Vi hører ofte fra de virksomheder, som vi er i kontakt med, at de ser meget positivt på kandidater, der har været udenlands i forbindelse med studie eller job."
 
I en tid hvor den finansielle krise stadig påvirker arbejdsmarkedet, er det essentielt, at man gør hvad man kan for at skille sig ud og derved får skabt sig en interessant profil. Et skridt på vejen kan være at studere i udlandet. På den måde opnår man, ved siden af den sportslige karriere, kulturelle og faglige kompetencer, så man er klædt ordentligt på til en karriere udenfor sportens verden.
 
"Study4player kan hjælpe med at tilpasse studie og sportskarriere, så det ene ikke går ud over det andet. På den måde kan elitesportsudøvere allerede nu forberede sig, til de en dag skal ud på arbejdsmarkedet," slutter Haagensen. 

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder