[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

29 aug 2012

Gratis smagsprøve på ’Personlig kommunikation og branding’

IBC Kolding tilbyder en gratis smagsprøve på uddannelsen ’Personlig kommunikation og branding’. Her lærer du at kommunikere klart og effektfuldt, så du for alvor kan brænde igennem til dit publikum.

Er du i tvivl om, hvordan du klarest formidler den bedste version af dig selv? IBC Kolding tilbyder nu en gratis og uforpligtende smagsprøve på uddannelsen 'Personlig kommunikation og branding', hvor du via din computer deltager i en introducerende onlineforelæsning med udgangspunkt i uddannelsen og dens indhold.
 
Forelæsningen er den 11. september fra kl. 20.00 til 21.00. Her vil uddannelsen blive introduceret og uddybet, og du vil blandt andet få inspiration til, hvordan du bruger sociale medier i din kommunikation til at tilføre værdi og positiv branding til klubben og jeres fans - og hvordan du undgår faldgruberne! Tilmeld dig her.
 
'Personlig kommunikation og branding' er en tre måneder lang uddannelse med start den 9. oktober. Her lærer du at kommunikere effektfuldt og målrettet, og du får værktøjer til at kunne fremstå som den bedste udgave af dig selv. Du lærer kommunikationens psykologi og om, hvordan du tilpasser din kommunikation til forskellige mål og medier - herunder trykte medier, radio/tv samt sociale medier.
 
Kort sagt får du værktøjerne til at forme og styrke dit eget brand, klubbens image og din videre karriere. Læs den elektroniske folder om uddannelsen her.
 
Uddannelsen er tilrettelagt med fire dages undervisning i Kolding samt 8 live-lektioner online fordelt på ca. tre måneder. Det anbefales at møde op til undervisningen i Kolding, men der er ikke mødepligt. Derfor er det muligt at læse op, selvom man er forhindret i at møde op.
 
Læs mere om uddannelsen og tilmelding her.

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder