[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

29 nov 2010

SPORTSALUMNI.dk – Netværk vejen frem til ny karriere

Via SPORTSALUMNI.dk kan nuværende og tidligere elitesportsudøvere netværke for at sikre sig succes i erhvervslivet, når den aktive karriere er slut. En række prominente sportsfolk er allerede hoppet med på vognen.

4player under Spillerforeningen står bag det nye karrierenetværk for elitesportsfolk, som skal hjælpe med at gøre skiftet fra sportsarenaen til arbejdsmarkedet så nemt som muligt. Camilla Martin og Jeppe Curth er et par af dem, der er blevet en del af netværket.
 
Formålet med netværket er, at tidligere sportsstjerner, som med succes har taget springet over i erhvervslivet, skal fungere som mentorer for de yngre spillere, som skal i gang med en karriere i erhvervslivet.
 
"Hvis man vil skabe sig en karriere, er det nødvendigt at have et godt netværk. Det gælder for alle. Vi vil gerne hjælpe elitesportsfolk med at komme godt i gang med den anden karriere," siger Rasmus Haagensen, direktør i 4player ApS.
 
Curth og Martin er med
En af de tidligere sportsstjerner, som har valgt at deltage i netværket, er Camilla Martin tidligere badmintonspiller og nuværende vært på Onside: "Verden ser pludselig anderledes ud, når den aktive karriere er forbi, og telefonen ikke ringer mere. Jeg vil gerne give mine erfaringer videre, sparre med nogen, der har prøvet det samme som mig eller bare snakke med folk, som er på vej væk fra sportskarrieren."
 
En anden netværksdeltager er den 26-årige fodboldspiller Jeppe Curth, der fortsat er aktiv fodboldspiller. Aab-angriberen har overvejelser omkring at blive selvstændig, når han en dag lægger fodboldstøvlerne på hylden. "Når man, som jeg, har en karriere på banen, der tager meget tid, så er det rart at vide, at der er muligheder bagefter," siger han.
 
En win/win situation
Ideen med netværket er samtidig, at de allerede etablerede erhvervsfolk også skal have noget ud af møderne: "For dem er det interessant at netværke med en flok yngre udgaver af dem selv. De kan finde ny inspiration eller måske endda opdage nye talenter til job," siger netværkskoordinator Rasmus Haagensen.
 
Netværket er en win/win situation for både erhvervsfolk og aktive sportsudøvere, idet alle kan nyde godt af hinandens ideer og erfaringer.
 
Der har været stor interesse for projektet, som afholder det første og indledende netværksmøde den 8. december i København.
 
Læs mere på www.sportsalumni.dk.
 
Kilde: Berlingske Tidende

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder