[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

29 nov 2016

Sebastian Andersen får praktikophold i Home

Udover at være en af profilerne i 1. division studerer fodboldspiller i Hobro IK, Sebastian Andersen, til dagligt Finansøkonom. Til januar har han via 4players partnerskab med Home, fået en praktikaftale i hus med den lokale ejendomsmægler.

En af de lokale fodboldhelte
Sebastian Andersen startede i 2015 på sin Finansøkonom uddannelse via Study4player, og søgte i den forbindelse en praktikplads der kunne gå hånd i hånd med sin fodbold. Via sit CV i Job4players CV-database, blev han foreslået til Home af 4players jobkonsulent - et match der nu har ført til en praktikaftale hos den lokale mægler i home Hobro-Mariagerfjord:

- Jeg er tilhænger af det lokale hold, Hobro IK, hvor Sebastian jo er en af de lokale helte, siger ejendomsmægler Henrik Moesgaard Ramm fra home Hobro-Mariagerfjord.

Henrik blev kontaktet af HR-chef, Anne-Mette Stender, der altså via samarbejdet med 4player havde en kandidat til en praktikplads. Henrik har i forvejen en trainee tilknyttet og har også plads til en praktikant i sin biks. Derfor var det kærkomment at partnerskabet kunne tilskikke en lokal profil med start fra det nye år, hvor Henrik ser flere fordele i at ansætte en elitesportsudøver:

- I en fodboldklub er du vandt til at blive presset, og så skal du kunne agere, og tage beslutninger, hvilket sagtens kan overføres til vores arbejde i mæglerbranchen, siger Henrik og fortsætter:

- Forhåbentligt kan vi give Sebastian en god oplevelse i praktikperioden, og en indsigt i hvordan det er at være mægler.

Efter en indledende samtale, hvor begge parter skulle føle hinanden an, stod det hurtigt klart at det var et godt match. Derfor kom en aftale på plads allerede ved første møde. Sebastian skal være i afdelingen ca. 20 timer om ugen.

- Som jeg ser det bliver det her et bedre og mere koncentreret forløb end hvis jeg skulle have haft en praktikant i 37 timer. Den tid jeg skal sætte af til at give Sebastian de nødvendige input modsvarer den tid Sebastian er her. Når han så skal til træning, så skal jeg alligevel fordybe mig i mit eget, og derfor passer det mig bedre med de 20 timer, siger Henrik og fortsætter:

- Jeg glæder mig til Sebastian starter, og jeg glæder mig også på min trainees vegne, for han har selv lige været igennem det samme, og de to vil også kunne få gavn af hinanden.

Jeg skal suge til mig
Sebastian glæder sig ligeledes over praktikaftalen og den udfordring der venter:

- Jeg glæder mig til at prøve kræfter på en "rigtig" arbejdsplads, og praktikken er jo en del af mit studie, så jeg er også glad for at kunne tage stikket videre med det.

For at et sådant setup skal fungere med Sebastians træningsmængde på fodboldbanen og studiet oveni kræver det stor fleksibilitet fra arbejdspladsens side.

- Det er utroligt fleksibelt og passer med min træning, hvilket jo er nødvendigt. Så det er altafgørende at man kommer ind et sted hvor der er en chef der accepterer dette. Ellers ville det aldrig kunne lade sig gøre, så jeg er taknemmelig for at Henrik giver mig chancen, siger Sebastian, og slutter:

- Jeg kan også suge til mig fra den trainee der allerede er i afdelingen, og det vil jo gavne mig i fremtiden hvis jeg vælger at blive ejendomsmægler.

Er ejendomsmægler noget for dig?
Har du ligeledes en drøm at prøve kræfter med ejendomsmæglerfaget, så kontakt Mette Brix i 4player og hør om dine muligheder hos Home på telefon 26 56 19 98 eller mail mette.brix@spillerforeningen.dk

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder