[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

30 jun 2011

Ministerium: Plads til både idræt og uddannelse

Mere information, dialog og koordinering skal fastholde unge eliteidrætsudøvere i idrætten og i uddannelserne. Det skriver Undervisningsministeriet i en pressemeddelelse, som understøtter 4PLAYERs arbejde.

Foto © Stock.Xchng
 
En pressemeddelelse fra Undervisningsministeriet peger på, at viden og vilje er de væsentligste udfordringer, når eliteidrætsudøvere skal tage en ungdomsuddannelse og samtidig fastholde deres fokus på idrætten.
 
Kulturminister Per Stig Møller peger samtidig på det centrale element i, at eliteidrætsudøverne skal have mulighed for at skabe en karriere, der går på to ben - et idrætsben og et arbejdsben.
 
Direktør i 4PLAYER, Rasmus N. Haagensen, tager det som en ros af selskabets arbejde: "Indirekte er det en blåstempling fra Undervisningsministeriets side af STUDY4PLAYER. Hele vores arbejde drejer sig omkring det, at der skal kunne være plads til både eliteidrætten og at uddanne sig, uden at det ene går ud over det andet."
 
Udfordringerne i forbindelse med dette kan blandt andet løses gennem mere information og dialog samt koordinering mellem forbund, skoler, virksomheder, forældre og elever, hedder det.
 
"Information, rådgivning og koordinering er hele kerneområdet i 4PLAYER, så ministeriet skal da være velkomne til at kontakte os for gode råd," slutter Rasmus N. Haagensen.

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder