[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

30 jul 2014

Fra grønsværen til klasselokalet

Asbjørn Sennels har skiftet grønsværen og den professionelle fodboldkarriere ud med klasselokalet og livet som underviser. Overgangen har været let, fordi han har uddannet sig, mens han spillede fodbold. Det fortæller Sennels til Viborg Stifts Folkeblad.

Asbjørn Sennels' tilværelse har forandret sig en del de seneste år. Den tidligere venstre back har nemlig skiftet den professionelle fodboldkarriere ud med livet som underviser på Silkeborg Gymnasium. Mens skiftet fra den professionelle fodboldkarriere til den civile ditto kan være hård for nogle, har den været smertefri for den tidligere Viborg-, Brøndby- og landsholdsspiller. 

Det skyldes, at karriereskiftet har været planlagt i mange år. Sennels, der med tiden er fyldt 35 år, har mere eller mindre kontinuerligt studeret, mens den professionelle fodboldkarriere stod på. Og det kan sagtens lade sig gøre, hvis det står til den nu tidligere Viborg-spiller.

- Træningen og universitet kunne ofte tilpasses, og ellers var det et spørgsmål om disciplin, når der skulle afleveres opgaver. Man siger jo, at fodboldspillere har masser af fritid men ingen frihed, fordi man blandt andet skal holde sig fra byture og tilpasse livet til fodbolden. Men der er tid til andet end PlayStation og afslapning, når man kommer hjem. Og i dag er jeg da stolt over, at jeg gennemførte begge dele og på samme tid, udtaler Sennels i en artikel til Viborg Stifts Folkeblad og tilføjer:

- Det har måske været kulturen og drengerøvsmentaliteten i fodbolden, der har gjort, at det med at forberede sig til livet efter fodbolden ikke har fyldt så meget i mange år. Men jeg synes det er ved at skifte. Flere tænker over det, og det er også noget, Spillerforeningen har fået mere fokus på. 

Ønsker du også at forberede dig på livet efter din professionelle fodboldkarriere? Så ret kontakt til Study4player, Spillerforeningens uddannelsesrådgivning til elitesportsudøvere. 

Læs mere om Study4player.

Læs hele artiklen med Asbjørn Sennels i Viborg Stifts Folkeblad .

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder