[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

30 aug 2011

Program for næste netværksmøde i Sportsalumni.dk fastlagt

Tirsdag den 20. september kl. 18.00-21.00 lægger Ernst & Young i Søborg hus til det næste netværksmøde i Sportsalumni.dk. Mødet tager udgangspunkt i innovation og iværksætteri.

Foto © Per Kjærbye / Fodboldbilleder.dk.
 

  
Program
18.00-18.15 Velkomst
18.15-18.30 Opfølgning på Bag-om-arrangement hos Top1000 v. Thomas
                  Juul
18.30-18.45 Runden rundt i grupper
18.45-19.30 Oplæg v. Carsten Thygesen: "Fra idé til handling"
19.30-19.45 Networking-pause
19.45-21.00 Gruppearbejde omkring cases
21.00          Afrunding
 
Sted
Radiorådssalen, Ernst & Young, Gyngemose Parkvej 50, 2860 Søborg
 
Innovation og iværksætteri
Under denne overskrift vil du kunne få input på og gøre værdifulde refleksioner over projekter i din civile karriere, hvad enten det er et iværksætterprojekt eller et internt projekt/en opgave hos din arbejdsgiver, ligesom du kan blive mere bevidst om dine kompetencer i innovative processer.
 
Vi får besøg af Carsten Thygesen, som har en række virksomhedsprojekter bag sig samt solide erfaringer med innovation og iværksætteri. Carsten holder et oplæg om, "Hvordan idé bliver til handling". Her får medlemmer af SPORTSALUMNI.dk en unik mulighed for at møde Carsten og høre, hvordan projekter kan komme ud over rampen og succesfuldt i mål frem for at forblive endnu en god idé, der ikke blev til noget i praksis. Hvis du kender følelsen af, at det er svært at bestemme, hvad der lige præcis skal gøres for at komme i gang, eller at det er svært at tage skridtet fra den mere uforpligtende idéformulering til den mere forpligtende handling, så kan du forvente at blive præsenteret for værktøjer, som kan inspirere dig til at få hul på processen.
 
Efterlysning af cases
Hvis du derfor har et "projekt med løse ender", som du kunne tænke dig kom under luppen i SPORTSALUMNI.dk, vil vi opfordre dig til at fremsende en kort beskrivelse af dit projekt og de udfordringer, du i den kommende tid skal have løst. I gruppeprocessen vil vi tilstræbe at tage afsæt i alumni-medlemmernes egne cases, så gruppearbejdet bliver så relevant som muligt, og så medlemmer kan få værdifuld inspiration til egne projekter med hjem. Alle typer cases er velkomne, hvad enten det er iværksætterprojekter eller interne projekter/opgaver hos din arbejdsgiver. Du kan søge inspiration til alt - eksempelvis produktudvikling, markedsføringsmuligheder, eller hvordan du får en idé igennem hos din arbejdsgiver. Vi vurderer de indkomne projekter i relation til, hvordan processen optimeres, så alle alumnimedlemmer får værdi af gruppearbejdet. Vi kan derfor ikke garantere, at der bliver plads til alle cases.
 
Send din case og beskrivelse af det, du søger inspiration til, til netværksfacilitator Christian Stadil på cs@ensoconsult.dk.
 
Tilmeld dig gerne netværksmødet snarest. Sidste frist 15. september. Tilmelding til Rasmus N. Haagensen på rasmus.haagensen@spillerforeningen.dk.
 
 
Er du ikke allerede medlem, kan du ansøge om det på www.SPORTSALUMNI.dk, hvor du også kan læse mere om tilbud på medlemskab for resten af 2011 og hele 2012.

Se også invitationen her.

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder