[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

30 sep 2013

Taekwondoudøveren der blev tandlæge

Study4player hjalp taekwondoudøver, Henriette Dalsteen, med at sikre retten til at skrive kandidatafhandling alene til fordel for både hendes sportslige og civile karriere.

I årets 3. udgave af Håndboldspillerforeningens blad Spillernyt, er udgivet en artikel omkring taekwondoudøver Henriette Dalsteen, og hvordan hun trods udfordringer på studiet formåede at få puslespillet til at gå op og færdiggøre sit speciale.

Uddrag af artiklen:

"(...) Den manglende fleksibilitet fra universitetets side stillede hende også i en akavet situation i forhold til studiekammeraterne. De gjorde det klart, at hun ikke var en "ønskværdig samarbejdspartner" på grund af al den tid, hun ville skulle bruge på sin taekwondo."

 

Læs hele artiklen her (side 21 i magasinet)

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder